Life

Care este, de fapt, numele complet al Andreei Tonciu: „Cred că îi plăcea ei”

Cum o cheamă în buletin pe Andreea Tonciu? Puțini știu care este numele real al fostei asistente tv. Nimeni nu o strigă așa!
30.11.2023 | 07:41
Care este de fapt numele complet al Andreei Tonciu Cred ca ii placea ei
Care este, de fapt, numele complet al Andreei Tonciu/ sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Pe 30 noiembrie, multe vedete din România își serbează ziua onomastică, printre care și Andreea Tonciu. De ziua sa, bruneta va fi alături de familie, așa cum o face de ani buni. În cadrul unui interviu, Andreea Tonciu a dezvăluit că va ieși cu soțul și fiica la restaurant, dar a scos la iveală și numele său adevărat din buletin.

Care este numele complet al Andreei Tonciu

Anul acesta, Andreea Tonciu își sărbătorește ziua de nume tot în familie, așa cum obișnuiește să o facă de ceva timp. Deși multă lume o strigă Andreea, bruneta a precizat că mai are un nume în buletin, pe care i l-a ales chiar mama sa. De fapt, pe ea o cheamă Andreea Cătălina Tonciu.

ADVERTISEMENT

„De Sfântul Andrei, ieșim cu familia la restaurant, eu soțul, fata și sora mea. Habar n-am cum mi-a ales mama numele. Chiar ar trebui să o întreb, mi-ai dat o idee bună. Mama mea nu e în țară, e plecată în Brazilia.

Când o să mă sune, chiar o să o întreb. E o întrebare bună, dar habar nu am. Mă mai cheamă Cătălina. Pe nașii mei nu îi cheamă nici Cătălin, nici Cătălina, nici Andreea, deci habar nu am. Cred că îi plăcea ei numele ăsta, nu știu.”, a declarat bruneta pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT

De ce nu mai poartă verighetă

După ce s-a retras din lumea televiziunii, celebra brunetă şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. În 2016, cei doi s-au căsătorit religios, iar la scurt timp au devenit părinții unei fetiț, pe nume Rebecca Ana-Maria.

În urmă cu ceva timp, Andreea Tonciu mărturisea public că ea și soțul său, Daniel, au ales să nu mai poarte verighete. Deși s-a zvonit că cei doi ar fi în prag de divorț, motivul este cu totul altul. Iată ce a declarat fosta asistentă tv:

ADVERTISEMENT

„Nu este un inel de la soțul meu. Inelul acesta este cumpărat de mama mea, pentru că ea călătorește foarte mult și se duce pe vase de croazieră. Pe fiecare vas de croazieră există magazin cu bijuterii și mamei mele îi plac foarte mult diamantele și mi-a luat acest inel cu diamante, care arată spectaculos și îmi place foarte mult. Tot timpul îl port.

Nu observi că nu am verigheta și inelul de logodnă? Nu m-am despărțit de Daniel, Doamne ferește. Știi ce s-a întâmplat cu verigheta? Mi-a rămas mică, pentru că m-am îngrășat și nu am dus-o la magazin să mi-o fac mai mare.”, mai preciza vedeta, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT