Life

Andreea Tonciu dă din casă. Cum se înțelege cu soțul ei după 6 ani de căsătorie

Andreea Tonciu dă detalii din casă. Vedeta spune cum se înțelege cu soțul ei, Daniel Niculescu, după 6 ani de căsătorie. Cei doi au împreună o fetiță.
03.08.2022 | 16:56
Andreea Tonciu da din casa Cum se intelege cu sotul ei dupa 6 ani de casatorie
Andreea Tonciu, dezvăluiri despre mariajul cu Daniel Niculescu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a spus cum se înțelege cu soțul ei, Daniel Niculescu, după 6 ani de mariaj. Cei doi și-au unit destinele în 2016, avându-i ca nași pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu, 6 ani de mariaj cu soțul ei. Cum se înțelege cu acesta: ”Îl apucă gelozia”

Cu toate că au o căsnicie frumoasă, mai ales datorită fiicei lor, Rebecca, Andreea Tonciu recunoaște că mai există tensiuni între ea și partener. Daniel Niculescu manifestă uneori sentimente de gelozie.

ADVERTISEMENT

Gelozia lui Daniel Niculescu apare atunci când își vede soția că se aranjează prea mult sau stă prea multă vreme în fața oglinzii. Dincolo de asta, bărbatul ar avea și încredere, totodată, în fosta asistentă TV.

”Ne cunoaștem de atâta timp și are destul de multă încredere în mine, știe ce fel de femeie sunt, dar îl mai apucă câteodată gelozia, când vede că mă aranjez prea mult și că stau prea mult în oglindă”, a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

De altfel, Andreea Tonciu nu s-a sfiit să sublinieze că și ea este geloasă, din când, în când, dar are și încredere în partener. Totodată, ea este convinsă că femeilor care îi dau târcoale soțului le este frică de ea.

Ce spune Andreea Tonciu despre fetița ei cu Daniel Niculescu

Vedeta TV a oferit detalii și despre fetița sa, Rebecca. Chiar dacă cea mică seamănă mai mult cu tatăl ei, Andreea Tonciu este convinsă că a luat din comportamentul său.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a mai precizat și că își va lăsa fiica să facă exact ceea ce a făcut și ea în trecut. Fosta asistentă TV crede că drumul său către celebritate a fost unul corect și care s-a bazat pe adevăr.

”Fizionomia nu este a mea, dar caracterul este al meu. Cred că o să fie la fel ca mine. Și dacă ea vrea să facă exact ce a făcut mămica ei o las.

ADVERTISEMENT

Pentru că mămica ei nu a făcut nimic greșit în viața ei, în afară de a spune adevărul și de a demasca unele persoane care vor să pară ceea ce nu sunt”, a mai mărturisit Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT