News

Care este legătura dintre Florin Călinescu și Stelian Nistor, șeful masoneriei mondiale! Ce zice vedeta TV

13.06.2019 | 18:06
Care este legatura dintre Florin Calinescu si Stelian Nistor seful masoneriei mondiale Ce zice vedeta TV
Florin Călinescu și Stelian Nistor erau colegi la PRO TV. Foto; PRO TV și România TV

Masoneria mondială va fi condusă de un sucevean pe nume Stelian Nistor. Presa a căutat informații despre noul conducător al lojelor masonice și a descoperit că între acesta și omul de televiziune fost politician liberal Florin Călinescu exista o legătură. Cei doi au fost colegi de breaslă.

Stelian Nistor și Florin Călinescu au fost colegi la PRO TV

„E un coleg de-al meu, care a abandonat meseria în urmă cu mulți ani, despre asta cu masoneria nu știu, treaba lui, foarte bine. A prezentat o emisiune… Roata norocului, nu!, Prețul corect, așa e!”, a povestit Călinescu recent, scrie capital.ro. Cât despre Nistor, acesta putea fi văzut la PRO TV în urmă cu câțiva ani când prezenta emisiunea Prețul corect.

Nistor va fi președintele Conferinței Mondiale a Ritului Scoțian pentru cinci ani de zile. Actorul este originar din Fălticeni și este de meserie actor. În ultimii ani, și-a dezvoltat mai multe business-uri, mai ales că aparițiile sale televizate s-au întrerupt după ce a fost văzut ultima oară la PRO TV.

Stelian Nistor va conduce masoneria mondială din 23 mai 2020 până în anul 2025. Sursa foto: Twitter

Nistor: „Succesul internațional este categoric al României”

Acesta face parte deja din loja masonică 33, cea mai mare din lojele masoneriei, și are titlul de Suveran Mare Comandor. Va intra în funcția de conducător al masoneriei pe 23 mai 2020 și își va încheia mandatul de președinte în anul 2025, timp în care va lua cele mai importante decizii ce vor afecta masoneria globală.

„Succesul internaţional este categoric al României. Acasă creştem moştenirea trecutului masonic, atât de întrepătruns cu cel al devenirii naţiunii noastre, până când vom ajunge noi înşine înaintaşii cu care să se legitimeze cei ce ne vor urma. Ne aşteaptă noi răspunderi şi încercări, de data asta la nivel mondial. Ştim de unde venim şi, încrezători în destinul Ţării noastre, mergem înainte!”, a declarat Stelian Nistor, scrie site-ul de știință și tehnologie descoperă.ro.

 

Tags: