Fotbal international

Care este temperatura minimă la care se amână un meci în Rusia! Paul Anton: “Erau condiţii inumane”

06.01.2019 | 18:53
Care este temperatura minima la care se amana un meci in Rusia Paul Anton Erau conditii inumane

Paul Anton joacă de un an în Rusia şi a dezvăluit care este temperatura minimă la care se amână un meci. Fostul căpitan al lui Dinamo evoluează la Krîlia Sovetov Samara şi a povestit ce aventuri a trăit cu gerul din ţara care a organizat Campionatul Mondial în vara anului trecut.

“Noi, Samara, chiar am avut un meci suspendat datorită frigului, trebuia să jucăm, însă au fost -23 de grade, iar federaţia nu permite. Limita este de -15. La -15 se dă drumul la joc. Mai jos de -15 nu se acceptă. Erau condiţii inumane. În această perioadă este foarte frig, nici nu se joacă. Noi abia în martie o să reluăm campionatul, până atunci vom fi în pregătire”, a declarat Paul Anton pentru Telekom Sport.

Paul Anton, fericit că s-a transferat în Rusia şi a debutat la naţională

Paul Anton a susţinut că anul 2018 a fost unul bun pentru el, în condiţiile în care s-a transferat în prima ligă din Rusia. În decembrie 2017, mijlocaşul român a semnat cu Anji Mahacikala, echipă pentru care a jucat 11 meciuri în returul sezonului trecut. În august, Paul Anton s-a mutat la Krîlia Sovetov Samara, unde a marcat trei goluri în 16 meciuri. Anul trecut, fostul căpitan al lui Dinamo a debutat pentru echipa naţională a României, iar fotbalistul consideră acest moment drept cel mai bun din 2018.

Paul Anton a dezvăluit care este temperatura minimă la care se amână un meci în Rusia. Fostul dinamovist joacă la Samara
Paul Anton a dezvăluit care este temperatura minimă la care se amână un meci în Rusia. Fostul dinamovist joacă la Samara

“Am reuşit să mă transfer în Rusia, acolo am avut evoluţii foarte bune, am reuşit să prind şi echipa naţională, unde la fel am avut evoluţii bune. Pentru mine cea mai mare realizare vorbind strict profesional, a fost faptul că am debutat la echipa naţională şi că am reuşit să joc pentru echipa naţională. Indiferent unde voi juca, echipa naţională este sfântă şi este cel mai măreţ lucru la care poate aspira un fotbalist”, a mai precizat Paul Anton.

Tags: