News

Carmen Avram, reacție dură după crimele din Caracal: “Acest om va continua să-și bată joc de toată lumea”

05.08.2019 | 19:36
Carmen Avram reactie dura dupa crimele din Caracal Acest om va continua sasi bata joc de toata lumea

Carmen Avram, reacție dură după crimele din Caracal! Europarlamentarul crede că Gheorghe Dincă își bate joc de familiile victimelor, iar procurorii trebuie să-l ancheteze așa cum trebuie, pentru ca acest lucru să înceteze! În plus, Carmen Avram crede că Gheorghe Dincă s-a încurcat în victime! „Adevărul trebuie scos la iveală. Dacă nu-l scoatem acum, se vor întâmpla din nou situații cumplite”. 

Carmen Avram, reacție dură după crimele din Caracal

„Referitor la descoperirea de acum, e foarte posibil ca acest Dincă să se fi încurcat în victime. Am înțeles că sunt doar oseminte acolo și e puțin mai greu să găsești oseminte după trei luni de la decesul cuiva.

Cred că acest om va continua să-și bată joc de toată lumea și de suferința acestor oameni până când cineva nu va lua decizia să facă ceva decent în această situație, și anume să-l interogheze așa cum trebuie pe acest om. Adevărul trebuie scos la iveală.

Carmen Avram reacție dură după crimele din Caracal
Carmen Avram reacție dură după crimele din Caracal

”Se vor întâmpla din nou situații cumplite”

Dacă nu-l scoatem acum, se vor întâmpla din nou situații cumplite care ne vor lovi periodic, de care ne vom mira cum e posibil, fără să ne gândim că atunci când s-a întâmplat ceva nu am reparat, cum nu am reparat nici după Apuseni”, a declarat Carmen Avram la Antena 3.

Cercetările au fost reluate în mod profesionist în casa groazei, în urmă cu patru zile, când dosarul a fost preluat de sucursala centrală a DIICOT. Procurorii au descins din nou la fața locului, de unde au ridicat zilnic saci cu probe. Au fost ridicați saci în care se pare că erau oase.

Toate probele au fost trimise către INML pentru expertiză. Lni, oamnii legii au găsit un sac cu oase abandonat într-o pădure de lângă locuința lui Dincă, iar criminalul a spus că sunt oasele Luizei Melencu. Acum urmează să se descopere gropile acoperite cu beton din curtea lui Gheorghe Dincă.