Life

Carmen de la Sălciua lucrează intens pentru un bebe: ”Am fost la medici”

Carmen de la Sălciua își dorește mult să devină mamă, așa că anul acesta se va axa mai mult pe partea de familie, însă nu renunță nici la proiectele sale de suflet
10.01.2024 | 16:35
Carmen de la Salciua lucreaza intens pentru un bebe Am fost la medici
Carmen de la Sălciua vrea să devină mămică, dar este deranjată de întrebările fanilor. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua are o carieră înfloritoare, însă una dintre rezoluțiile pentru anul 2024 este să devină mamă. Artista a declarat în exclusivitate pentru FANATIK faptul că ea și soțul ei, Marian Corcheș lucrează intens pentru a deveni părinți. În plus, îndrăgita cântăreață recunoaște faptul că este deranjată de presiunea care se pune pe ea de la oamenii din jur cu privire la acest subiect.

Carmen de la Sălciua, deranjată de întrebările indiscrete ale fanilor: “Cea mai penibilă întrebare”

Celebra artistă își dorește din tot sufletul să devină mamă anul acesta. Ea și soțul ei, Marian Corcheș lucrează intens în acest sens, dar deocamdată nu s-a produs minunea. Însă Carmen nu își pierde speranța și abia așteaptă ca marele eveniment să se producă. Pe de altă parte, interpreta spune că este deranjată de faptul că primește atât de des aceleași întrebări repetative de la fani.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim tare mult un copil anul acesta. Lucrăm intens la treaba asta, dar deocamdată nu a fost să fie. Se spune că un copil vine când vrea Dumnezeu. Noi lucrăm la asta, dar asta nu se poate programa. Mereu mă întreabă lumea de ce nu rămân însărcinată.

Cred că e cea mai penibilă întrebare pe care o poți adresa cuiva. Deja când toată lumea te întreabă același lucru, devine deranjant. Noi am fost la medici, ni s-a spus că totul e în regulă. Oricum, în anul 2024 mi se pare și greu să rămâi însărcinată. Asta și din cauza stresului, iar eu am parte de foarte mult stres”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Artista recunoaște că stresul zilnic îi pune bețe în roate: “Copilul trebuie făcut în anumite condiții”

Carmen de la Sălciua a mers la medic împreună cu soțul ei, unde au primit “undă verde” și li s-a spus că totul este în regulă. Însă artista dă vina și pe stresul pe care îl trăiește zilnic și care se resimte din plin. Cântăreața spune că ar avea nevoie de odihnă și poate chiar de o vacanță, pentru a se detașa de problemele cotidiene.

“Sunt mereu înconjurată de oameni, muncesc mult, nu apuc să mă odihnesc așa cum ar trebui. Copilul trebuie făcut în anumite condiții, nu suntem roboți.

ADVERTISEMENT

Trebuie să mă odihnesc, să am grijă de mine, să nu mă stresez. Trebuie să mă sacrific într-o parte, ca să câștig în alta. Ar trebui să stau departe de răutăți, de telefon, dar nu prea pot.

Asta pentru că toată lumea funcționează așa și suntem mereu conectați la telefoane și rețelele de socializare. Ar trebui să iau o pauză, o vacanță, dacă nu, te forțează organismul.

ADVERTISEMENT

Am fost foarte răcită de curând. Mi-a fost tare rău, am stat numai în pat. Când ești așa bolnav, nu-ți mai arde nici măcar să postezi ceva. Mai bine să iau o pauză când vreau eu, decât să fie nevoie”, a mai spus celebra artistă.

Carmen de la Sălciua, proiect secret care îi va schimba viața: “Mă va scoate din zona mea de confort”

Îndrăgita interpretă nu renunță la proiectele sale, chiar dacă vrea să se dedice familiei anul acesta. Carmen de la Sălciua are în plină desfășurare un proiect interesant, de care este tare încântată. Artista spune că de data aceasta va ieși din zona ei de confort și va lăsa comoditatea deoparte.

“Am multe evenimente în această perioadă. Anul acesta îmi doresc să schimb multe lucruri în cariera mea. Am un proiect în desfășurare, e totul stabilit deja. Nici nu aș vrea să divulg prea multe, dar știu sigur un lucru.

Eu cred că acest proiect mă va scoate din zona mea de confort. Eu am fost mereu așa, mai comodă. Am scos o melodie-două și asta e. Dar acest proiect mă încântă și sunt tare entuziasmată”, a mai declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT