Life

Ce relație are acum Carmina, fata lui Liviu Vârciu, cu părintele ei: ”Uneori parcă nu e tata”

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a dezvăluit cum se înțelege cu prezentatorul de la Antena 1, după ce ani la rând au avut o relație rece și la distanță.
10.03.2022 | 08:53
Ce relatie are acum Carmina fata lui Liviu Varciu cu parintele ei Uneori parca nu e tata
Carmina, adevărul despre relația cu tatăl său. Cum se înțelege cu Liviu Vârciu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adolescenta în vârstă de 19 ani, care a fost crescută de mama sa în Arad a vorbit despre legătura pe care o are cu părintele ei. Fata se înțelege mult mai bine cu figura paternă, care a depus eforturi majore în ultima perioadă.

Carmina, adevărul despre relația cu tatăl său. Cum se înțelege cu Liviu Vârciu

Carmina vorbește foarte des cu tatăl său, Liviu Vârciu, care i-a cumpărat un apartament în București pentru a fi mai aproape de el. Din păcate, locuința nu este pusă la punct, chiar dacă fata este studentă în primul an de facultate.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a cunoscutului artist stă în continuare cu mama sa, precizând că legătura cu figura paternă este mult îmbunătățiță. În plus, îl vede adesea pe părintele său ca fiind un frate mai mare, nicidecum un tată.

„Cu tata sunt bine și mă bucură asta. Ne înțelegem super și, cum am mai zis, uneori parcă nu e tata, parcă e fratele meu mai mare. Au trecut vremurile rele.

ADVERTISEMENT

 Am avut «norocul» să nu mă pot muta încă din cauza faptului că apartamentul nu este gata în totalitate. Așa că am reușit să trag de timp pentru a mai petrece timp cu toți ai mei. Cu mama, în special”, a spus Carmina într-un interviu pentru redactia.ro.

Carmina, studentă la Facultatea de Jurnalism

„Sunt studentă la Jurnalism, primul semestru s-a încheiat destul de bine. Îmi pare rău că nu ne putem duce fizic. Am niște colegi super faini și chiar m-aș bucura să mă pot instala în totalitate acolo”, a mai spus fiica lui Liviu Vârciu, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Ami Tecuceanu, mama Carminei, vede cu ochi buni mutarea la București și legătura dintre fiica sa și Liviu Vârciu. Femeia a făcut pace cu trecutul și este recunoscătoare pentru felul în care s-au aranjat lucrurile.