Sporturi

Caroline Wozniacki, prima reacție după ce a aflat că joacă împotriva Monicăi Niculescu! „Nu are două lovituri la fel”

23.03.2019 | 12:24
Caroline Wozniacki prima reactie dupa ce a aflat ca joaca impotriva Monicai Niculescu Nu are doua lovituri la fel

Jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki a oferit presei din Statele Unite prima reacţie după ce a aflat că joacă împotriva Monicăi Niculescu! Astfel, daneza a vorbit despre partida din turul 3 de la Miami şi spune că şi-a luat toate măsurile de precauție. A mai jucat până acum de 9 ori împotriva româncei și a câștigat de fiecare dată. Wozniacki spune că se așteaptă la un meci dificil.

Caroline Wozniacki, prima reacție după ce a aflat că joacă împotriva Monicăi Niculescu!

“Monica iti taie ritmul, nu are doua lovituri la fel. Returneaza o gramada de mingi. Trebuie sa raman concentrata, sa lupt si sa incerc sa-mi mentin ritmul. Trebuie sa raman agresiva, dar nu foarte agresiva. Asta este tot”, a spus Caroline Wozniacki la conferinta de presa susținută înaintea jocului cu românca. Daneza este clasată pe locul 13 în circuitul WTA.

Monica Niculescu a ajuns în turul 3 al competiției din Florida după ce a oferit prima mare surpriză a turneului! A eliminat-o în trei seturi pe Garbine Muguruza, cap de serie numărul 20. 7-6 (0), 4-6, 6-2 a arătat tabela de marcaj la finalul întâlnirii disuptată în turul 2 al competiției de la Miami. Partida dintre Niculescu și Wozniacki se va juca de la ora 20.00, ora României.

Caroline Wozniacki, prima reacție după ce a aflat că joacă împotriva Monicăi Niculescu! Wozniaki
Caroline Wozniacki așteaptă cu interes partida cu Monica Niculescu

Niculescu, joc bun la Miami

Monica Niculescu este relaxată înaintea jocului cu Wozniacki. Deși nu a bătut-o niciodată, românca spune că așteaptă cu interes partida. “Iubesc sa ma aflu aici, imi place noul stadion, imi plac toate facilitatile pe care le avem, asa ca sunt foarte bucuroasa ca sunt la Miami. Au fost multi romani in tribune, am avut parte de sprijinul lor, iar la fiecare minge ma incurajau.

Imi place ca m-am miscat bine, am vazut terenul foarte bine si am reusit lovituri incredibile. Stiam ca am jucat destul de bine in calificari, la fel si in primul tur, dar e dificil sa joci cu Garbine. Sunt bucuroasa ca am fost mai puternica in setul decisiv si ca am alergat enorm”, a spus Monica Niculescu la conferința de presă.

  • 13 este locul pe care îl ocupă Caroline Wozniacki în clasamentul WTA