Simona Halep

Simona Halep – Cori Gauff e SOLD OUT la Wimbledon, deşi un bilet costă 110 lire! Câţi bani încasează organizatorii

07.07.2019 | 20:30
Simona Halep  Cori Gauff e SOLD OUT la Wimbledon desi un bilet costa 110 lire Cati bani incaseaza organizatorii

Organizatorii de la Wimbledon au dat, practic, lovitura cu ziua de luni, când se vor disputa toate optimile de finală, în celebra “manic monday”. Simona Halep – Cori Gauff se va disputa pe Court 1, după Serena şi înainte de Djokovic, iar interesul pentru această partidă din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon este “Sky high” aşa cum definesc englezii “muntele de bani” pe care îl vor încasa la finele zilei de luni.

Încasări fabuloase pentru meciul Simona Halep – Cori Gauff la Wimbledon. Cât a costat un bilet

Simona Halep şi Cori Gauff se întâlnesc în poate cel mai aşteptat meci al optimilor feminine de la Wimbledon, iar organizatorii profită din plin de lovitura de imagine pe care a dat-o americanca de 15 ani, prin victoriile din primele tururi. Simona Halep – Cori Gauff se va juca pe terenul 1, care poate primi 12.500 de spectatori, iar încă de duminică dimineaţa toate biletele erau vândute!

Având în vedere faptul că un tichet pe terenul 1, luni, costă 110 lire, un calcul simplu spune că la finalul zilei de luni organizatorii de la Londra vor colecta suma impresionantă de 1.375.000 de lire sterline pentru cele 3 partide, o sumă uriaşă. Încasările din Central Court vor fi însă şi mai mari, biletele fiind 150 de lire bucata, iar capacitatea arenei este de 15.000 de locuri! Adică venituri de aproape 2,3 milioane de lire!

Halep “a vândut bine” şi în primul tur

Simona Halep a reprezentat o reţetă financiară reuşită pentru englezi şi în primul tur al competiţiei, atunci când meciul ei cu Aliaksandra Sasnovich din Belarus, disputat tot pe Court 1, alpturi de alte două partide le-a adus organizatorilor o sumă extrem de frumoasă. 

Partida dintre Halep şi Cori Gauff se va disputa luni, fiind a doua partidă programată luni pe terenul 1 de la Wimbledon. Partida româncei e aşteptată să înceapă undeva în jurul orei 17.00, fiind al doilea meci după cel dintre Serena Williams şi Carla Suarez Navarro.