Life

Cât costă astăzi o casă în Fierbinți, localitate unde se filmează serialul de la Pro TV. Prezența lui Bobiță și Celentano a crescut prețurile

Fierbinți Târg este un oraș din județul Ialomița care a devenit renumit datorită serialului din care fac parte Bobiță și Celentano. Cu cât se vinde o casă.
03.09.2022 | 21:30
Cat costa astazi o casa in Fierbinti localitate unde se filmeaza serialul de la Pro TV Prezenta lui Bobita si Celentano a crescut preturile
Cu ce sumă se vinde o casă din Fierbinți Târg. În oraș se filmează serialul în care e protagonist Bobiță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât costă astăzi o proprietate în localitatea unde se filmează celebrul serial de la Pro TV. Prezența lui Bobiță și a lui Celentano a crescut prețurile în ultimii ani, de când producția a început să fie prezentă pe micile ecrane.

Cu ce sumă se vinde o casă din Fierbinți Târg. În oraș se filmează serialul în care e protagonist Bobiță

Bobiță și Celentano sunt doar două dintre personajele remarcabile din serialul Las Fierbinți, care se filmează de peste 10 ani în orașul cu același nume. Localitatea din județul Ialomița este vizitată foarte des de oameni.

ADVERTISEMENT

Barul în care actorul Mihai Bobonete îi dă viața cârciumarului din sat este unul dintre locurile fotografiate frecvent de turiștii care ajung în zonă. Filmările au făcut ca în prezent prețul caselor să crească.

Potrivit unui anunț publicat pe olx.ro, o casă cu patru camere, verandă și cămară se vinde cu prețul de 50.680 de euro. Suma include și un teren intravilan în localitate, acesta având o suprafață totală de 1.448 metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Proprietatea este construită în anul 1969 din cărămidă și este poziționată la aproximativ 1 kilometru de centrul localității. În plus, are toate utilitățile necesare: canalizare stradală, apă curentă și contract la energie electrică.

O altă casă din Fierbinți Târg, tot cu patru camere, dar care dispune de un pod, este scoasă la vânzare de proprietar cu suma de 74.000 de euro. Locuința este construită pe un teren cu o suprafață de 1.109 metri pătrați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, proprietatea este situată în zona centrală a localității, care este dezvoltată din toate punctele de vedere.

Mihai Bobonete, de 10 ani în rolul lui Bobiță

Mihai Bobonete este actorul care îi dă viață de peste 10 ani lui Bobiță din Las Fierbinți, serial în care joacă alături de actori renumiți. Vedeta de la Pro TV a dezvăluit în ce măsură se regăsește în personajul său.

ADVERTISEMENT

„Sunt momente în care îmi place să mai adaug câte ceva, dar asta numai după ce agreez cu Gabi Achim sau Dragoș Buliga, regizorii serialului. De multe ori s-a potrivit la fix ceea ce am adăugat.

Faptul că personajul Bobiță e parte din viața mea m-a făcut să completez inspirat textul pe alocuri”, a declarat comediantul într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT