Life

Cât costă două nopți de cazare în Mamaia de 1 mai. Ai nevoie de bani serioși la tine

Cât costă două nopți de cazare în Mamaia de 1 mai. Prețurile nu sunt deloc unele mici, așa că este nevoie să iei bani mulți la tine.
27.04.2023 | 22:19
Cat costa doua nopti de cazare in Mamaia de 1 mai Ai nevoie de bani seriosi la tine
Cât costă cazarea în Mamaia de 1 mai. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cât costă două nopți de cazare în Mamaia de 1 mai 2023. Prețul nu este deloc unul mic, așa că trebuie să stabilești un buget foarte generos dacă vrei să mergi la mare!

Cât costă cazarea în Mamaia de 1 mai

Nu este deloc ieftin să stai la Mamaia de minivacanța de 1 mai. Două nopți de cazare aici, duminică și luni, pot să te coste puțin mai mult de 1800 de lei.

ADVERTISEMENT

Prețurile diferă în funcție de condițiile puse la dispoziție, dar și de locație. Astfel, pentru un studio privat de la malul mării, de 46 mp, trebuie să plătești 364 de euro pe o singură noapte.

Două nopți de cazare la Mamaia pot să coste chiar și 600 de euro pentru cei care vor un întreg apartament cu două paturi, pentru weekendul prelungit de 1 mai 2023.

ADVERTISEMENT

Sunt și prețuri mai decente, dar tot pot fi considerate prea mari pentru litoralul românesc. Astfel, pentru un studio la malul mării ar trebui să dai 146 de euro, adică circa 700 de lei. Are doar 17 mp, dar este aproape de plajă.

Oferte bune la Mamaia de 1 mai. Cât poți să dai cel mai puțin

O altă ofertă mai bună pentru weekendul de 1 mai este 150 de euro pe o platformă de specialitate. Aceasta are și micul dejun inclus și se află la 100 de metri de plajă.

ADVERTISEMENT

Un hotel din Mamaia închiriază o cameră cu 81 de euro pentru cele două nopți de 1 mai, adică circa 400 de lei. Are două paturi de o persoană și plaja la doar 100 de metri distanță.

Un preț mediu față de cele oferite anterior este cel al unui apartament deluxe, de 60 de metri pătrați. Acesta are două paturi și se află la 350 de metri de plajă.

ADVERTISEMENT

Dacă ai mai mulți membri ai familiei cu care vrei să mergi la mare de 1 mai sau chiar prietenii, este disponibilă o „suită prezidențială” pentru suma de 1214 euro. Aceasta are patru paturi, iar micul dejun și prânzul sunt incluse.

ADVERTISEMENT