Life

Cât de mare a crescut burtica de gravidă a Vulpiței de la Acces Direct

05.11.2020 | 17:09
Cat de mare a crescut burtica de gravida a Vulpitei de la Acces Direct
Vulpița și Viorel Stegaru
ADVERTISEMENT

Vulpița este gravidă, iar anunțul a fost făcut după ce tânăra din Blăgești a depășit cele trei luni de sarcină. Ea a postat pe Instagram o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie roșie, iar burtica de gravidă este mai mult decât evidentă.

Soțul ei, Viorel Stegaru, este mândru nevoie mare, că va deveni tată pentru a doua oară, prilej cu care primele ecografii au fost făcute publice în cadrul Acces Direct, în urmă cu o lună. De altfel, ei au revenit în platoul care i-a făcut cunoscuți în toată țara.

ADVERTISEMENT

Vulpița mai are o fetiță cu Viorel, iar la cei 23 de ani pe care îi are urmează să aducă pe lume și cel de-al doilea copil.

Acum, tânăra din Blăgești se mândrește cu sarcina ei și poartă rochii care îi pun în evidență burtica de gravidă. Ultima imagine de peInstagram o arată în toată splendoarea.

ADVERTISEMENT

Au confirmat sarcina pe Instagram

După ce au făcut publică informația că vor deveni părinți pentru a doua oară, Vulpița și Viorel a dat vestea și la televizor, unde Viorel a făcut declarații despre sarcina deja vizibilă a soției sale.

„DA! Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje!”, a scris Vulpița Veronica în dreptul pozei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată în trei luni.

Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască.

ADVERTISEMENT

Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră (n.r.: Mirela). Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, a povestit Viorel Stegaru, în direct la Acces Direct.

 

ADVERTISEMENT