News

Câte operații estetice are Daniela Gyorfi! A recunoscut, în direct: ”Mi-e și rușine!”

27.03.2019 | 12:30
Cate operatii estetice are Daniela Gyorfi A recunoscut in direct Mie si rusine

Daniela Gyorfi, cântăreață de origine maghiară, care și-a făcut prima apariție pe scena muzicii românești în 1991, când a participat la festivalul de la Mamaia unde a obținut premiul II la secțiunea ”Interpretare”. Acum, vedeta are în spate peste 20 de ani de carieră, timp în care a avut concerte atât în afara țării, cât și în stăinătate.

Daniela Gyorfi are doar 3 operații de mărire a sănilor

De asemenea, aceasta a fost o vreme și pe micile ecrane, prezentând emisiunea ”Manele de Top”, pe postul OTV. Cu toate acestea, este cunoscută în showbiz-ul românesc și pentru operațiile estetice. Mai exact, pentru faptul că a fost prima femeie din România care și-a pus implanturi mamare, însă de atunci a mai apelat la doctorii esteticieni. Prezentă într-un platou de televiziune, artista a mărturisit câte intervenții și-a făcut până în prezent, dat fiind faptul că fanii din mediul virtual au blamat-o pentru îmbunătățirile pe care și le-a făcut, spunându-i că ”s-a mutilat”.

Așadar, cântăreața a recunoscut că are, până la vârstă de 50 de ani, trei operații de mărire a bustului cu implanturi de silicon, dar a negat că și-ar fi făcut vreo intervenție la nivelul feței, susținând că a apelat doar la proceduri non-invazive.

Câte operații estetice are Daniela Gyorfi! A recunoscut, în direct: ”Mi-e și rușine!”
A recunoscut, în direct: ”Mi-e și rușine!”

”Nu am operații estetice la față”

Mai mult, vedeta a subliniat că ea nu își modifică pozele cu ajutorul filtrelor. „Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a explicat Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”.

Artista este acum împlinită și trăiește de mulți ani o poveste de iubire cu George Tal, alături de care o are și pe Maria, pe care a născut-o la vârsta de 42 de ani. Fetița lor a venit pe lume în data de 16 februarie 2011, în urma unei operații de cezariană la o clinică privată din București și a avut greutatea de 2,640 kilograme și înălțimea de 48 centim

Tags: