News

Câte victime are Gheorghe Dincă în curte? Avocat: „Poate să fie un fel de cimitir”

07.08.2019 | 12:01
Cate victime are Gheorghe Dinca in curte Avocat Poate sa fie un fel de cimitir

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este câte victime are Gheorghe Dincă în curte? Această întrebare capătă tot mai multă putere, căci probele pe care le-au descoperit procurorii în ultimele zile ar indica faptul că bărbatul nu le-a ucis doar pe cele două fete din Dioști și Dobrosloveni, ci ar fi avut mai multe crime la activ.

Câte victime are, până la urmă, Gheorghe Dincă în curte?

Încă din prima zi în care acest caz a devenit cunoscut s-a spus că am putea avea de-a face cu un criminal în serie. Până acum, dintre toate probele găsite în casa ororilor s-a confirmat doar ADN-ul Alexandrei Măceșanu. În urma expertizării resturilor de dinți și a oaselor găsite în butoiul cu cenușă, s-a constatat că Alexandra este decedată.

Astăzi, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, spune că este îngrozit de ceea ce a văzut în locuința lui Dincă. Acesta spusese că peste tot miroase a cadavru și că tinde să creadă că acesta locuia pe un adevărat cimitir. Pop spune că este foarte probabil ca Dincă să fi omorât mai multe persoane și nu doar pe cele două adolescente a căror dispariție a îndurerat o țară întreagă.

victime gheorghe dincă
Căutările continuă în casa lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: adevărul.ro

Un cimitir al istoriei îndelungate în domeniul crimelor lui Dincă

„Din punctul meu de vedere, eu cred, cred că aici poate să fie un fel de cimitir, și la propriu și la figurat, al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor, și după aceea cred că nu a mai avut loc pe aici și a început să le mai și ardă, să le mai împrăștie și prin păduri și prin alte locuri”,susține Tonel Pop, conform știrileprotv.ro.

„Din punctul meu de vedere, eu cred, cred că aici poate să fie un fel de cimitir, și la propriu și la figurat, al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor, și după aceea cred că nu a mai avut loc pe aici și a început să le mai și ardă, să le mai împrăștie și prin păduri și prin alte locuri”, este un alt mesaj transmis de avocatul familiei Luizei.