Life

Câți ani are, de fapt, Aspirina din Las Fierbinți. Puțini români știu vârsta reală a Mirelei Oprișor. Surpriza e mare

Ce vârstă are, în realitate, Aspirina din Las Fierbinți. Nu multă lume cunoaște acest amănunt despre actrița Mirela Oprișor.
08.11.2023 | 07:40
Cati ani are de fapt Aspirina din Las Fierbinti Putini romani stiu varsta reala a Mirelei Oprisor Surpriza e mare
Ce vârstă are, în realitate, Aspirina din Las Fierbinți. Nu multă lume cunoaște acest amănunt despre actrița Mirela Oprișor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți ani are, de fapt, Aspirina din Las Fierbinți. Puțini români știu vârsta reală a Mirelei Oprișor. Surpriza e mare. Vedeta de la Pro TV a realizat că trebuie să schimbe rolurile pe care le interpretează odată cu trecerea timpului.

Ce vârstă are, în realitate, Aspirina din Las Fierbinți. Nu multă lume cunoaște acest amănunt despre actrița Mirela Oprișor

Ce vârstă are, în realitate, Aspirina din Las Fierbinți. Nu multă lume cunoaște acest amănunt despre actrița Mirela Oprișor care are o carieră impresionantă în teatru și film. În plan personal este căsătorită cu Mimi Brănescu și au o fiică împreună, Ana.

ADVERTISEMENT

Pe data de 12 mai vedeta de televiziune a schimbat prefixul și a ajuns la 50 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc. Chipul actriței este în continuare tânăr și asta o face să nu se plângă că timpul a trecut atât de repede.

Născută în orașul Brașov, vedeta care a luat premiul Gopo pentru cea mai bună actriță pentru rolul Adrianei Hanganu din filmul Marți, după Crăciun, este de părere că a venit momentul să intre și în pielea altor personaje, altele față de cele din prezent.

ADVERTISEMENT

„Mă simt ca la 40, cu ușoare probleme fizice. Ca actriță și ca femeie, sentimentul legat de această vârstă este foarte ciudat pentru că treci la alt nivel – întâmpini alte probleme, temeri.

Cred că perioada dintre 40 și ceva de ani și 50 și ceva este una grea pentru o actriță deoarece fără doar și poate te modifici fizic, îmbătrânești și te situezi la granița aceea dintre juna comică și rolul de mamă, în care nu poți fi crezută pe scenă, deci nu îl poți juca momentan”, a declarat Mirela Oprișor pentru adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Mirela Oprișor, aflată într-o perioadă de „cunoaștere” profesională

Mirela Oprișor poate spune că se află într-o perioadă de „cunoaștere” profesională pentru că nu știe ce roluri ar putea juca. Actrița susține că a fost foarte delicat pentru ea să intre în pielea fostei soții a lui Marius Manole în spectacolul Repetiție pentru o lume mai bună.

Renumitul artist este mult mai mic decât Aspirina din serialul Las Fierbinți, lucru care a complexat-o puțin. Vedeta de la Pro TV s-a gândit perioada aceea că este mult mai în vârstă și că arată ca o femeie matură.

ADVERTISEMENT

„Toate aceste lucruri trebuie să le gestionezi cu delicatețe, să te placi în continuare pe tine, să accepți că urmează o altă perioadă și să ai încredere. Nu prea se scriu roluri pentru femeile de această vârstă.

Nu mă plâng pentru că am de lucru, dar nu pot să nu văd că această vârstă este problematică la o actriță”, a mai adăugat Mirela Oprișor, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT