Life

Ce diferență de vârstă există între Mirela Oprișor și soțul ei, Mimi Brănescu. Aspirina din Las Fierbinți este mai mare

Cu câți este mai mare Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, decât soțul său, scenaristul serialului de comedie de la Pro TV.
19.08.2023 | 07:00
Ce diferenta de varsta exista intre Mirela Oprisor si sotul ei Mimi Branescu Aspirina din Las Fierbinti este mai mare
Ce diferență de vârstă există între Mirela Oprișor și Mimi Brănescu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Oprișor și soțul său, Mimi Brănescu, au o relație sudată, dar discretă. Aspirina din Las Fierbinți nu a vorbit de multe ori despre dragostea pe care i-o poartă tatălui fiicei sale, dar atunci când a făcut-o, a menționat că nu-și vede viața fără el. Ce nu știe multă lume, însă, este că actrița este mai mare.

Ce diferență de vârstă există între Mirela Oprișor și Mimi Brănescu

Doi actori nu puteau să aibă decât o poveste dragoste…ca în filme. Vorbim despre Mirela Oprișor și Mimi Brănescu, al căror nume este asociat prima dată cu serialul de comedie de la Pro TV iubit de mulți români: Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Ea o joacă bine pe Aspirina, el scrie scenariul, iar în viața reală, de aproximativ 19 ani formează o familie. S-au cunoscut în ziua în care au dat admitere la facultate. Atunci când i-a venit rândul actriței să recite monologul, comisia i-a cerut să uite tot, să aleagă poza unui alt candidat, să-și imagineze că este iubitul plecat în armată și să-i recite o poezie.

Întâmplarea a făcut ca Mirela Oprișor să-l aleagă chiar pe Mimi Brănescu. Nu știe de ce, chiar dacă lui i-a spus mai târziu, pe holurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București că „l-a văzut mai frumos”.

ADVERTISEMENT

În facultate și-au și început relația, dar care nu a durat mult. Punct a pus actrița, dar oare să fi fost vârsta un considerent? Pentru că este de menționat faptul că Mirela Oprișor este mai mare decât soțul său.

Diferența, însă, nu este una semnificativă, ci doar de aproximativ un an, ea fiind născută pe 12 mai 1973, iar scenaristul serialului Las Fierbinți pe data de 31 martie 1974. Astfel, anii au contat doar în contextul în care amândoi erau tineri, după cum a povestit actrița.

ADVERTISEMENT

S-au reîntâlnit după opt ani și s-au căsătorit

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu au fost despărțiți timp de opt ani, după care s-au revăzut și și-au dat seama că un lucru a rămas neschimbat: chimia dintre ei. S-au căsătorit la scurt timp după aceea și au devenit părinți unei fetițe, pe care au botezat-o Ana.

„Ne-am reîntâlnit după 8 ani și cred că ne căsătoream a doua zi. Ne-am trăit și noi viața. Ne-am văzut de treabă. Apoi ne-am reîntâlnit și am întemeiat o familie”, a dezvăluit Aspirina din Las Fierbinți în podcast-ul găzduit de Andi Moisescu pe YouTube.

ADVERTISEMENT

De altfel, vedeta serialului de la Pro TV a mărturisit că de-a lungul timpului au învățat să fie o echipă și că secretul căsniciei lor este umorul. „Nu e dimineață să nu dea Mimi o perlă la cafea și să nu râd”, povestea într-un interviu acordat pentru viva.ro.

A mai adăugat că ambii sunt dependenți de discuțiile de peste zi și că nu se mai vede altfel decât lângă Mimi Brănescu. „Acum câțiva ani, aș fi spus că nu aș putea trece peste minciună, să mă înșele. Acum nu mai cred asta. După ce am muncit atât de mulți ani și am clădit, nu se mai pune problema așa”, a completat Mirela Oprișor.

ADVERTISEMENT