Sporturi

Câţi bani a câştigat Simona Halep după eliminarea în optimile de finală la Indian Wells 2019

13.03.2019 | 00:19
Cati bani a castigat Simona Halep dupa eliminarea in optimile de finala la Indian Wells 2019

Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru eliminarea în optimile de finală la Indian Wells 2019. Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut în optimile de finală de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

Câţi bani a încasat Simona Halep după înfrângerea cu Vondrousova

După ce a învins-o în turul doi pe Barbora Strycova şi de Kateryna Kozlova în turul trei, Simona a pierdut în trei seturi cu adversara ei din optimile de finală, Marketa Vondousova, locul 61 WTA, scor 2-6, 6-3, 2-6, la capătul unui meci care a durat peste o oră și jumătate. Simona Halep ar fi putut să se dueleze în sferturile de finală cu învingătoarea meciului care se va disputa între Elina Svitolina şi Ashleigh Barty.

După înfrângerea bifată în faţa cehoaicei Marketa Vondrousova, Simona Halep va primi la Indian Wells 88,135 de dolari şi 120 de puncte WTA. Dacă ar fi ajuns în semifinale, românca în vârstă de 27 de ani putea fi răsplătită cu 354 de mii de dolari. Finalista primeşte la Indian Wells 686.000 de dolari, iar câștigătoarea va încasa 1.354.010 de dolari. De notat faptul că Halep va pierde puncte în clasamentul WTA după ce anul trecut s-a oprit în semifinale la Indian Wells.

Simona Halep pe terenul de tenis la Indian Wells

Ce spunea Simona Halep la startul turneului

Simona Halep părea hotărâtă să obţină o nouă performanţă la turneul californian, după ce în 2015 a câştigat turneul după o finală disputată contra sârboaicei Jelena Jankovic. “Am un sentiment plăcut şi pentru că în jurul nostru sunt atâţia fani. Simt că nivelul meu este bun, sunt încrezătoare, simt că fizic totul este în regulă, aşa că nu am decât să mă duc acolo, să cred că pot câştiga fiecare meci şi să lupt până la capăt”, a spus Simona la Indian Wells.

”Este mereu plăcut să mă întorc aici, pentru că am câştigat titlul în 2015 şi mă bucur mereu să revin la turneele unde am devenit campioană. În afara amintirilor plăcute şi locaţia este superbă. Au trecut patru ani de atunci şi mă simt mai matură, dar joc mereu bine aici, aşa că sunt încrezătoare. De-abia aştept să înceapă turneul şi să dau tot ce pot la fiecare partidă”, a mai afirmat Simona Halep.