Sporturi

Câți bani a câștigat Simona Halep pentru calificarea în semifinale la Madrid

09.05.2019 | 14:41
Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in semifinale la Madrid

Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în semifinale la WTA Madrid 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în penultimul act la Caja Magica după o victorie obţinută la turneul de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia din Capitala Spaniei se desfăşoară în perioada 4-11 mai.

Câţi bani a încasat Simona Halep după victoria cu Barty

După un start de turneu pus sub semnul întrebării din cauza răcelii, Simona obţinut câteva victorii foarte bune la Madrid şi a trecut în minimul de seturi de adversara ei din sferturile de finală, Ashleigh Barty, locul 9 WTA, scor 7-5, 7-5. În continuare, penultimul act, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea dintre Naomi Osaka, liderul mondial din WTA şi Belinda Bencic, locul 18 WTA.

Pentru victoria din sferturile de finală, Simona Halep va încasa un premiu în valoare de 257.555 de euro. Dacă jucătoarea noastră va ajunge în finala de la Madrid, ea va primi 511.740 de euro, iar dacă va reuşi să se impună, pentru a treia oară în carieră, Simona ar încasa 1.043.680 de euro. Românca în vârstă de 27 de ani se simte ca acasă la acest turneu, pe care l-a mai cucerit în 2016 și 2017. Simona a mai disputat la Caja Magica o finală, în 2014, însă a pierdut în faţa Mariei Şarapova.

Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în semifinale la WTA Madrid 2019

Simona Halep îşi doreşte al treilea titlu la WTA Madrid

“Sunt foarte bine, m-am recuperat, sunt aptă de joc. Mă simt bine de fiecare dată când începe sezonul de zgură şi sper să fac treabă bună. Fiecare an este diferit şi nu pot să spun ce va fi, dar obiectivul meu este să joc fiecare meci la potenţial maxim, să lupt pentru fiecare minge şi să fac cel mai bun rezultat. Contează cum o să fiu pe teren. Îmi place totul la acest turneu, oamenii sunt foarte drăguţi cu mine, de fiecare dată când vin la Madrid mă simt extraordinar, sunt mulţi români, prieteni care vin să mă susţină şi atmosfera este una plăcută, de aceea mă simt şi bine”, a declarat Simona Halep la începutul acestui turneu.