Life

Câți bani câștigă Andrei Aradits din serialul Vlad? “Sunt cel puțin nouă mai fraieri”

Andrei Aradits a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre suma pe care o câștigă, dar și despre ce cred cei mai mulți oameni despre actori.
13.12.2021 | 18:12
Cati bani castiga Andrei Aradits din serialul Vlad Sunt cel putin noua mai fraieri
Câți bani câștigă Andrei Aradits din serialul Vlad. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor din serialul Vlad se mândrește cu o carieră frumoasă. De-a lungul timpului a putut să fie văzut în piese de teatru, dar și în seriale sau filme.

Andrei Aradits a fost invitatul lui Cătălin Măruță și a vorbit despre câți bani încasează.

De asemenea, a făcut și o dezvăluire neașteptată care îi vizează pe mai mulți actori.

Câți bani câștigă Andrei Aradits din serialul Vlad? “Sunt cel puțin nouă mai fraieri”

Cunoscutul actor nu s-a sfiit și a vorbit cu Cătălin Măruță despre câștigurile sale. Andrei Aradits nu a spus însă suma exactă pe care o încasează în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

“Câștigi bine ca actor?”, a întrebat Cătălin Măruță.

“Comparativ cu Brad Pitt nu. Comparativ cu ceilalți da. Depinde unde te compari. Știi că am citit o chestie, că dacă ai peste 60.000 de euro în general și în proprietăți și în conturi, faci parte din 10% cei mai bogați oameni din lume. Gândește-te la Africa, Asia.

Tu, noi doi, facem parte din 10% cei mai bogați oameni din lume. Sunt cel puțin 9 mai fraieri ca noi. Nu mai zic…suntem albi, suntem bărbați. Suntem în primii 10%, e ok.

ADVERTISEMENT

Eu cred că mitul ăla cu ăla care a plecat de jos nu mai există. Ăla care a făcut o cizmă și apoi o fabrică de cizme. Și apoi e marele cizmar al Italiei, ceva așa. Asta a dispărut. Cred că acum moștenesc averile și merg de colo colo, nu cred că mai funcționează capitalismul ăla de la bază. Poate prin IT e vreunul care mai face vreo aplicație de pică toată lumea în fund”, a spus actorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

“Există și actori mai prostuți”

Andrei Aradits a răspuns la diferite întrebări despre cariera sa, iar când a fost întrebat cum și-ar dori să îl țină minte lumea, acesta a povestit despre interviurile acordat de Anthony Hopkins și Brad Pitt.

ADVERTISEMENT

“Mi-a trimis soția cu interviu cu el și cu Hopkins și mi s-a părut drăguț așa, și la un moment dat zicea Hopkins acolo că: Frate, de ce ne tot întreabă lumea chestii când noi, actorii, suntem în general destul de proști de fapt.

Și adevărul ăsta e. Lumea își imaginează că dacă apari la televizor…actorii nu sunt intelectuali de fapt. Nu, sunt, nu e adevărat. Știi că poți să fii un actor minunat și dacă ești prostuț?

ADVERTISEMENT

Știu colegi care sunt prostuți, dar sunt niște actori minunați. Mai mult, poți să fii o javră fără caracter și să fii un actor minunat. Cunosc, da. Doamne iartă-mă, da”,  a mai declarat el.

ADVERTISEMENT