Life

Filmul românesc cu care Prima TV vrea să dea lovitura de Paște. Actori grei în distribuție

Prima TV a pregătit surprize colosale de Paște. Postul de televiziune vrea să dea lovitura cu un film românesc și distracție pe cinste!
03.05.2024 | 15:28
Filmul romanesc cu care Prima TV vrea sa dea lovitura de Paste Actori grei in distributie
Cu ce vrea să dea lovitura Prima TV de Paște. Foto: Prima TV/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Prima TV și-a anunțat grila de Paște, iar surprizele sunt unele cât se poate de plăcute. Postul de televiziune are de toate pentru toți. Pasionații de filme românești se vor bucura să (re)vadă câteva dintre producțiile care au făcut istorie în cinematografia noastră.

Ce vedem la Prima TV de Paște. Filmul românesc cu care vrea să dea lovitura

Și cei care vor s-o dea mai mult pe muzică de petrecere au toate motivele să nu schimbe canalul, deoarece Cristi Brancu aduce atmosfera de petrecere într-o ediție specială „Exclusiv VIP”.

ADVERTISEMENT

Prima TV mizează anul asta pe sărbători în liniște și relaxare. Opțiunea perfectă, cu care speră să atragă familii întregi în fața micilor ecrane, este difuzarea unuia dintre cele mai emblematice filme românești, în care joacă doi dintre titanii actoriei! Este vorba despre „Coana Chirița”, producție în care telespectatorii îi vor putea admira pe regretații Draga Olteanu Matei și Dem Rădulescu. Nu este singura surpriză!

Brancu încinge atmosfera cu vedetele muzicii de petrecere

Dimineața primei zile de Paști e dedicată unei alte pelicule legendare. „Toate pânzele sus” este filmul care va fi difuzat de la ora 07:00, iar la prânz, publicul va fi purtat în universul lui Ion Creangă prin „Amintiri din copilărie”.

ADVERTISEMENT

Seara, de la ora 20:00, Prima TV nu se dezice de Paște și vine cu o nouă ediție a unuia dintre cele mai urmărite reality-show-uri de la noi și cel mai longeviv totodată. În seara de 5 mai, așadar, pe micul ecran vom avea „Schimb de mame”.

Luni, 6 mai, de la ora 14:00 va începe „Coana Chirița”. Apoi, de la 16:00 stă să înceapă paranghelia! Exclusiv VIP, emisiunea prezentată de Cristi Brancu, a adunat nume sonore ale muzicii populare și de petrecere de la noi.

ADVERTISEMENT

Ca în fiecare an, de Paște, Brancu își propune să le aducă zâmbetul pe buze celor care petrec Paștele în fața televizorului. Și-a făcut echipă mare,  cu artiști unul și unul. Printre ei se numără Daniela Gyorfi, Elena Merișoreanu, Nicu Paleru, Saveta Bogdan și Carmen Șerban.

Seara de 6 mai se încheie cu filmul „Creed”. Acțiunea e garantată de Sylvester Stallone, în rolul unui mentor cu totul atipic.

ADVERTISEMENT