Life

Câți bani cere Andreea Bălan pentru a cânta la un eveniment: “Prețul meu a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit”

Andreea Bălan a dezvăluit câți bani cere pentru a cânta la un eveniment. Tariful vedetei este ceva mai mic decât cel al altor artiști.
16.11.2022 | 21:20
Cati bani cere Andreea Balan pentru a canta la un eveniment Pretul meu a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit
Câți bani cere Andreea Bălan pentru un eveniment. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a dezvăluit câți bani cere pentru evenimente. Aceasta a explicat și de ce are un tarif mai mic decât cel al altor artiști. Cântăreața are o strategie care a funcționat până acum.

Andreea Bălan a dezvăluit pentru câți bani cântă la un eveniment

Cu toate că este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care și-a făcut debutul în industria muzicală la finalul anilor ’90, onorariul cerut de Andreea Bălan la evenimente nu este foarte mare, în comparație cu cel al altor artiști.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Te cunosc de undeva a spus că nu poate cere zeci de mii de lei pentru un concert. Artista spune că trebuie să se raporteze la nivelul de trai din România atunci când își stabilește tariful.

De altfel, blondina nu consideră că artiștii din România sunt plătiți greșit, luând în considerare salariul minim pe economie de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Pentru un concert, blondina cere un tarif cuprins între 2.000 – 5.000 de euro, în funcție de cerințele pe care le are organizatorul.

“Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel.

Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema.”, a declarat vedeta în cadrul podcast-ului găzduit de Radu Țibulcă pe YouTube.

ADVERTISEMENT

De ce are jurata de la Te cunosc de undeva tarife mai mici decât alți artiști

Andreea Bălan știe că cere mai puțini bani decât colegii săi de breaslă pentru un eveniment privat, dar spune că acest lucru face parte din strategia sa.

Văzând că are tarife mai mici, organizatorii au mai chemat-o să cânte la evenimente, lucru care a ajutat-o să reziste pe piață până acum.

Mai mult, Andreea Bălan a fost prima la vânzări pe concerte timp de câțiva ani. Organizatorii au apreciat faptul că nu cere sume uriașe pentru a cânta.

“Eu întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o pentru ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme.

Să zică, wow, dar ce show mi-a dat fata asta și nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare. Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte.

Și ani de zile am fost numărul unu la vânzări pe concerte. Cinci ani de zile la rând. Și eram peste tot în toată țara.”, a mai povestit Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la...
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, suspendată după apariția unor imagini scandaloase
Un francez nu poate să-și găsească un loc de muncă din cauza înfățișării...
Un francez nu poate să-și găsească un loc de muncă din cauza înfățișării sale: „Îmi place să fiu privit ca un tip normal”
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii...
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat decesul
Reacţia mamei suspectului din Brăila, după ce poliţiştii au găsit în casa ei...
Reacţia mamei suspectului din Brăila, după ce poliţiştii au găsit în casa ei un cuţit ascuns în bibliotecă
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile...
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu Dodel, după acuzațiile șocante făcute de Adina Maria în scandalul uriaș
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54...
Adevărul din spatele Internetului! Cum arată Loredana în costum de baie, la 54 de ani. A pozat fără inhibiții la malul mării
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc...
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc . Dumnezeu să-l odihnească
O artistă din România, revenire de senzație. Cât câștigă la o cântare
O artistă din România, revenire de senzație. Cât câștigă la o cântare
Veste de ultimă oră pentru o categorie de pensionari. Ce trebuie să facă...
Veste de ultimă oră pentru o categorie de pensionari. Ce trebuie să facă pentru a le creşte pensia după recalculare
Dumitru Buzatu, nemulțumit că a fost interogat de „mascați cu veste antiglonț” atunci...
Dumitru Buzatu, nemulțumit că a fost interogat de „mascați cu veste antiglonț” atunci când a fost prins cu mita în portbagaj. Apărarea: „I-a fost încălcat dreptul la tăcere”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi