Life

Câți bani cere Andreea Bălan pentru a cânta la un eveniment: “Prețul meu a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit”

Andreea Bălan a dezvăluit câți bani cere pentru a cânta la un eveniment. Tariful vedetei este ceva mai mic decât cel al altor artiști.
16.11.2022 | 21:20
Cati bani cere Andreea Balan pentru a canta la un eveniment Pretul meu a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit
Câți bani cere Andreea Bălan pentru un eveniment. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a dezvăluit câți bani cere pentru evenimente. Aceasta a explicat și de ce are un tarif mai mic decât cel al altor artiști. Cântăreața are o strategie care a funcționat până acum.

Andreea Bălan a dezvăluit pentru câți bani cântă la un eveniment

Cu toate că este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care și-a făcut debutul în industria muzicală la finalul anilor ’90, onorariul cerut de Andreea Bălan la evenimente nu este foarte mare, în comparație cu cel al altor artiști.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Te cunosc de undeva a spus că nu poate cere zeci de mii de lei pentru un concert. Artista spune că trebuie să se raporteze la nivelul de trai din România atunci când își stabilește tariful.

De altfel, blondina nu consideră că artiștii din România sunt plătiți greșit, luând în considerare salariul minim pe economie de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Pentru un concert, blondina cere un tarif cuprins între 2.000 – 5.000 de euro, în funcție de cerințele pe care le are organizatorul.

“Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel.

Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema.”, a declarat vedeta în cadrul podcast-ului găzduit de Radu Țibulcă pe YouTube.

ADVERTISEMENT

De ce are jurata de la Te cunosc de undeva tarife mai mici decât alți artiști

Andreea Bălan știe că cere mai puțini bani decât colegii săi de breaslă pentru un eveniment privat, dar spune că acest lucru face parte din strategia sa.

Văzând că are tarife mai mici, organizatorii au mai chemat-o să cânte la evenimente, lucru care a ajutat-o să reziste pe piață până acum.

Mai mult, Andreea Bălan a fost prima la vânzări pe concerte timp de câțiva ani. Organizatorii au apreciat faptul că nu cere sume uriașe pentru a cânta.

“Eu întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o pentru ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme.

Să zică, wow, dar ce show mi-a dat fata asta și nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare. Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte.

Și ani de zile am fost numărul unu la vânzări pe concerte. Cinci ani de zile la rând. Și eram peste tot în toată țara.”, a mai povestit Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților