Life

Câți bani face Oana Roman de pe rețelele de socializare. Ce sumă câștigă din postările sale

Câți bani face Oana Roman de pe rețelele de socializare. Vedeta a spus pe Instagram cât câștigă, de fapt, din Instagram sau Facebook.
25.10.2023 | 13:29
Cati bani face Oana Roman de pe retelele de socializare Ce suma castiga din postarile sale
Câți bani face Oana Roman de pe rețelele de socializare. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Câți bani face Oana Roman de pe rețelele de socializare. Ce sumă câștigă vedeta din postările pe care le face pe Facebook sau Instagram.

Câți bani face Oana Roman de pe rețelele de socializare

Oana Roman a povestit că abia acum a început să facă bani de pe rețelele de socializare. Aceasta se ocupă de activitatea ca influencer de circa patru ani, dar se pare că abia acum a început să fie și plătită.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit pe Instagram că abia de o lună a primit acceptul pentru a monitoriza videoclipurile pe care le face. De asemenea, abia acum a îndeplinit condițiile de monetizare. Aceasta a spus că a primit până acum 307 dolari.

„De o lună am primit acceptul de la Meta să monitorizez reel-urile. Am 307 dolari până acum. Mai mult nu știu, dar este un început.

ADVERTISEMENT

Postez de patru ani și abia acum am îndeplinit condițiile pentru monetizare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman se laudă că are câștiguri de mii de euro

Este clar așadar că Oana Roman nu se bazează pe venitul de la Facebook sau Instagram pentru a aduce o viață bună. Aceasta a mărturisit că duce o viață lipsită de griji. Mai mult, ea spune că are câștiguri de câteva mii de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman s-a ferit să spună de unde vin acești bani, dar este posibil să vină tot de la rețelele de socializare, unde face promovări ale diverselor produse și este plătită bine.

Vedeta spunea că dă numai la stat taxe și impozite în valoare de 1.000 de euro.

„Eu câștig bine. Niște mii de euro bune pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 de euro pe lună, plus toate celelalte cheltuieli, pentru că-mi cresc singură copilul, întrețin singură o casă și așa mai departe, eu nu prea reușesc să pun bani deoparte. Pentru că totul este foarte scump. 

ADVERTISEMENT

Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Adică nu stau numai la restaurante, nu cumpăr nu știu ce genți și ce haine scumpe și nici nu merg în vacanță în fiecare lună. Cu toate astea, mă ajung cu banii, dar nu pot să zic că pun deoparte sau că mă lăfăi”, a spus Oana Roman, prin intermediul unei postări pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Tags: