Life

Cum își cheltuie banii Oana Roman. În ce investește vedeta: ”Nu mai investesc în haine scumpe”

Cum își cheltuie banii Oana Roman, în ultima vreme. Vedeta a spus că nu mai investește în haine scumpe, așa cum făcea cândva.
06.09.2023 | 01:10
Cum isi cheltuie banii Oana Roman In ce investeste vedeta Nu mai investesc in haine scumpe
Din ce își câștigă banii Oana Roman. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din țară și surprinde mereu cu aparițiile sale. Deși pare că alocă o bună parte din buget ținutelor sale, de curând chiar ea a negat acest aspect. Banii preferă să și-i investească în alte lucruri.

În ce își investește banii Oana Roman. Din ce se întreține vedeta

Mulți se întreabă din ce își câștigă banii Oana Roman, de fapt. În primul rând, fiind persoană publică, reușește să obțină diferite contracte de imagine, de pe urma cărora poate face sume consistente. În al doilea rând, are afaceri și zona de ”social media” contribuie, de asemenea, la situația sa financiară.

ADVERTISEMENT

Cu banii pe care îi face lunar, Oana Roman îi poate asigura fiicei ei, Isabela, tot ceea ce-și dorește. Totodată, ea nu mai visează la haine sau diferite accesorii scumpe, ci pune în prim-plan investițiile în călătorii. Acestea o fac mult mai fericită și îi creează amintiri frumoase.

Oana Roman și-a creat un obicei din a strânge bani pentru a călători împreună cu fiica sa, deoarece ”sunt investiți pentru suflet”. Își dorește să-i arate cât mai mult lumea de care se înconjoară, Isabelei, și să prețuiască timpul de calitate, alături de ea.

ADVERTISEMENT

”Eu încă mă bucur de vară și de încă o mini vacanță care începe mâine. Călătoriile sunt amintiri prețioase care nu se pierd niciodată pentru că rămân în suflet pentru totdeauna. Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte “fitze”.

Pun bani deoparte pentru călătorii și consider că sunt bani investiți pentru suflet. Isa descoperă lumea și petrece timp de calitate alături de mine. Acesta e cel mai frumos cadou pe care i-l pot oferi!”,a scris Oana Roman pe facebook.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, felicitată de fani

Mulți admiratori ai Oanei Roman au empatizat cu spusele sale și au felicitat-o în comentarii: ”Felicitări”/ ”Un adevărat exemplu, călătoriile sunt alinare pentru suflet”/ ”Foarte bine faci”/ „Felicitări pentru tot ce faci pentru copilul tău”/ ”Adevărat, călătoriile sunt mai importante ca hainele”/ ”Atâta timp cât sunteți sănătoase, chiar așa este. Să vă bucurați cât mai mult una de cealaltă și de prezent. Restul nu contează. Nu îți plătește nimeni facturile”/ ”Bine gândit”, sunt o parte dintre reacțiile fanilor la postarea vedetei.

Oana Roman este o mamă singură în prezent, după ce s-a despărțit de Marius Elisei, alături de care a avut un mariaj de peste 7 ani. Isabela este rodul iubirii lor, iar acum cea mică se împarte între locuința mamei și a tătălui. De altfel, acesta o mai și vizitează.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu de la începutul acestui an, iar separarea pare una definitivă, după ce s-au certat și împăcat de mai multe ori. Din 2021 cei doi sunt și divorțați. În 2022 și-au mai dat o șansă, dar în zadar.

ADVERTISEMENT