Life

Câţi bani plătesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru poftele copiilor. Suma este ireală: „Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro”

Câți bani scot din portofel Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru poftele fetițelor lor. Suma este cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro.
06.08.2023 | 17:31
Cati bani platesc Gabriela Cristea si Tavi Clonda pentru poftele copiilor Suma este ireala Cat un avans pentru o masina de 100000 de euro
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dezvăluiri despre banii pe care le cheltuie pe jucăriile fetițelor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au doi copii împreună, mai exact, două fetițe, pe nume Iris și Victoria. Cele două surori sunt foarte răsfățate de părinții lor, care au grijă în același timp să facă acest lucru într-un mod echilibrat. Totuși, ei recunosc faptul că au cheltuit cam mult pe jucării.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cheltuit o sumă uriașă pe jucăriile fetițelor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit că au investit în jucăriile pentru Iris și Victoria cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro. Își dau seama că au exagerat puțin, de aceea încearcă să le explice fetițelor, în ultima vreme, când se poate să primească o nouă jucărie și când nu.

ADVERTISEMENT

”Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro. Cumnata mea a venit la noi, la un moment dat, și s-a apucat să le strângă și să le numere. I-am zis: Dacă îndrăznești vreodată să îmi spui câte sunt…’. Mi-a spus: De ce?’. I-am zis: Pentru că în momentul în care o să îmi spui câte sunt, o să știu câți bani am cheltuit!”, a spus Gabriela Cristea pentru ego.ro.

Pentru ca fetițele să-și dea seama că nu li se cuvine totul chiar așa ușor, Tavi Clonda a mărturisit cum le atrage atenția. Apelează la metode prin care analizează prețul sau le explică faptul că anumite lucruri nu sunt ideale pentru vârstele lor.

ADVERTISEMENT

”Că nu e de vârsta lor, că nu e pentru copii sau e pentru copii mai mari. Am încercat să recurgem și la o altă metodă, nu știm dacă este bună sau nu: Este puțin prea scumpă și nu se merită!’. Nu prea ține asta, dar mai încercăm așa ușor. Uneori, când chiar este prețul exagerat, înțeleg.”, a mai spus și Tavi Clonda.

Cum încearcă Gabriela Cristea să evite să le mai cumpere multe jucării fetițelor

Gabriela Cristea, în schimb, are o altă strategie. Le-a precizat fiicelor că le va cumpăra jucării doar o dată pe lună, când ia ea salariul. Când sosește această zi, prezentatoarea TV le minte pe Iris și pe Victoria că încă nu și-a încasat venitul lunar.

ADVERTISEMENT

”Am început să instituim metoda: Mami, cumpărăm jucării doar o dată pe lună, când ia mami salariul!’. Apoi zic: Nu a luat mami salariul, nu, nu a luat!’. Le duc așa cât mai mult.”, a mai detaliat și Gabriela Cristea pentru sursa menționată.

Gabriela Cristea, mamă după 40 de ani

Gabriela Cristea le-a adus pe lume pe Iris și pe Victoria după vârsta de 40 de ani. Problemele de sănătate nu i-au permis să le dea naștere mai devreme, iar Gabriela Cristea a urmat mulți ani tratamente. În cele din urmă, moderatoarea și-a văzut visul cu ochii la 43 de ani.

ADVERTISEMENT

În anul 2017, Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima oară. A născut-o pe Victoria, iar după doi ani, în 2019, a născut-o și pe Iris. Prezentatoarea TV se bucură enorm de prezența lor în viața ei și de povestea de dragoste pe care o trăiește cu Tavi Clonda, în urma divorțului de Marcel Toader. Alături de acesta nu a avut o căsnicie fericită.

ADVERTISEMENT