Life

Câți bani trebuie să plătești ca să ai Facebook și Instagram fără reclame. Abonamentul va fi disponibil și în Europa

Câți bani costă abonamentul prin care poți avea Facebook și Instagram fără reclame. Va fi disponibil în curând și în Europa.
30.10.2023 | 20:07
Cati bani trebuie sa platesti ca sa ai Facebook si Instagram fara reclame Abonamentul va fi disponibil si in Europa
Cât va costa să folosești Facebook și Instagram fără reclame. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

A apărut abonamentul prin care poți avea Facebook și Instagram fără reclame. Acesta va fi disponibil în Europa începând cu luna noiembrie. Anunțul făcut de compania Meta.

Câți bani trebuie să dai ca să ai Facebook și Instagram fără reclame

Abonamentul lunar va apărea în Europa cât de curând, după cum a anunțat compania deținută de Mark Zuckerberg. Cei care nu mai vor să vadă reclame pe rețelele sociale trebuie să plătească.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu vor să se aboneze, totul va rămâne așa cum este în prezent. În schimb, pentru abonați, prețul va fi de 9,99 de euro pe lună pe web. Pentru iOS și Android, costul va fi mai mare, de 12,99 de euro pe lună.

“Credem cu tărie într-un internet fără reclame susținut de reclame și vom continua să oferim acces gratuit la produsele și serviciile noastre, indiferent de diferitele bugete.

ADVERTISEMENT

Ne angajăm să păstrăm informațiile oamenilor private și sigure, în conformitate cu reglementările noastre și cu Regulamentul UE privind protecția datelor”, se arată în anunțul făcut de Meta, notează Mediafax.

Utilizatorii pot continua să folosească cele două platforme sociale în mod gratuit. Aceștia vor avea, în continuare, reclamele considerate potrivite de algoritmi.

ADVERTISEMENT

De la ce dată va fi disponibil abonamentul fără reclame

“În funcție de alegerea de a activa abonamentul de pe web sau de pe mobil. Costul va fi de 9,99 euro pe lună pe web, respectiv 12,99 euro pe lună pe iOS și Android.

Indiferent de locul în care se face achiziția, abonamentul va fi valabil pentru toate conturile de Facebook și Instagram conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului.

ADVERTISEMENT

Până la 1 martie 2024, abonamentul inițial va fi valabil pentru toate conturile conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului.

Începând cu 1 martie 2024, pentru fiecare cont suplimentar conectat la Centrul de gestionare a conturilor de utilizator se va aplica o taxă suplimentară de 6 euro pe lună pentru abonamentele subscrise pe web și de 8 euro pe lună pentru cele activate pe iOS și Android”, mai arată comunicatul companiei.

Abonamentul fără reclame va fi disponibil numai pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani. De asemenea, potrivit presei din Italia, abonamentul va fi introdus începând cu 6 noiembrie.

ADVERTISEMENT