Fotbal intern

Câţi fani au fost la Hermannstadt – FCSB 1-3. Detaliul inedit

01.10.2018 | 07:38
Cati fani au fost la Hermannstadt  FCSB 13 Detaliul inedit

AFC Hermannstadt şi FCSB s-au întâlnit în etapa cu numărul 10 din Liga 1 Betano, la Târgu Mureş, pe Stadionul Trans-Sil. După cum anticipa antrenorul secund al clubului din Sibiu, cei mai mulţi oameni care au cumpărat bilete la partida de duminică seara au făcut-o pentru a-i vedea la treabă pe elevii lui Nicolae Dică. Câţi fani au fost la Hermannstadt – FCSB 1-3.

Chiar la conferinţa premergătoare duelului Hermannstadt – FCSB, Eugen Beza anunţa ostilitatea publicului din Târgu Mureş: “Este încă un adversar pentru noi faptul că mergem la Tg. Mureș. Am tot respectul pentru oamenii care se ocupă de organizare acolo pentru că ne dau tot sprijinul, dar din punct de vedere al spectatorilor ne simțim la orice meci ca în deplasare.

Câţi fani au fost la partida de la Târgu Mureş, Hermannstadt – FCSB 1-3

Localnicii nu țin cu noi, țin întotdeauna cu adversarii. La un meci cu FCSB aici (la Sibiu n. r.) ați văzut cum a fost, a fost o atmosferă senzațională, ne-a dat energie. Duminică, din păcate, nu știu dacă va fi așa. Nu știu dacă va fi stadionul plin, probabil va fi plin, dar nu pentru FC Hermannstadt. Va fi pentru FCSB, să-i vadă pe ei.

Câţi fani au fost la Hermannstadt – FCSB 1-3. Mesaje afişate de fanii gazdă la meciul de fotbal dintre AFC Hermannstadt şi FCSB

Previziunea lu Beza s-a adeverit, având în vedere câţi oameni au cumpărat bilete pentru Hermannstadt – FCSB. Dacă la ultimele cinci meciuri în care au fost gazde s-au însumat 1.500 de suprteri, la meciul cu vicecampioana României au venit 2.000 de fani.

Hermannstadt – Sepsi 1-0 400
Hermannstadt – Dunărea Călăraşi 1-1 200
Hermannstadt – Voluntari 4-0 300
Hermannstadt – Gaz Metan 0-1 500
Hermannstadt – CFR Cluj 0-1 100

AFC Hermannstadt este nevoită să îşi joace meciurile de pe teren propriu la Târgu Mureş, după ce stadionul din Sibiu a intrat în renovări pentru a putea găzdui dueluri de pe prima scenă a fotbalului românesc.