Fotbal intern

Câți fani sunt așteptați la FCSB – U Craiova. Anunțul făcut de gazde

31.03.2019 | 12:56
Cati fani sunt asteptati la FCSB  U Craiova Anuntul facut de gazde

FCSB – Universitatea Craiova este derby-ul etapei cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar gazdele se așteaptă ca fanii grupării pregătite de Mihai Teja să vină într-un număr cât mai mare la Arena Națională pentru a vedea meciul care începe la ora 20.30.

Câți fani sunt așteptați la FCSB – U Craiova

Astfel, aproximativ 20.000 de fani sunt așteptați la meciul dintre FCS și Universitatea Craiova, iar dintre aceștia, în jur de 3.000 vor fi susținători ai grupării pregătite de Devis Mangia. Până la această oră, oltenii au vândut aproximativ 1.500 de tichete, la fel ca și data trecută, la partida din sezonul regulat care a avut loc pe Arena Națională.

La meciul disputat de FCSB contra celor de la Universitatea Craiova în sezonul regulat al Ligii 1 Betano au participat 18.576 de suporteri, iar aproximativ 2.500 au fost pentru a-i încuraja pe elevii lui Devis Mangia, dar fără folos. FCSB s-a impus cu scorul de 3-2.

Florin Tănase, Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău în meciul FCSB – Universitatea Craiova

Iată anunțul făcut de FCSB înaintea meciului cu Universitatea Craiova:

  • casele de bilete au fost deschise de la 10.00
  • suporterii oaspeților își pot achiziționa bilete de la intrarea dinspre Bd. Pierre de Coubertin
  • accesul în stadion se face începând cu ora 18.30

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă azi, de la ora 20.30, pe Arena Națională. Duelul din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1 Betano o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.