News

Caz incredibil în Maramureș! O fetiță de 7 ani a fost împușcată din greșeală de polițiști

21.06.2019 | 08:50
Caz incredibil in Maramures O fetita de 7 ani a fost impuscata din greseala de politisti

Caz incredibil în Maramureș acolo unde o fetiță de 7 ani a fost împușcată în picior de polițiști. Totul s-a petrecut în timpul unei operațiuni de urmărire, după ce oamenii legii au încercat să oprească o mașină cu focuri de armă. Potrivit unor surse judiciare, un glonț ar fi ricoșat din tabla mașinii în fata aflată pe banchetă. Inițial, polițiștii au intervenit pe raza comunei Poienile de sub Munte, pentru prinderea unui șofer care nu a oprit la semnalele lor.

Caz incredibil în Maramureș!

„Șoferul mașinii de teren și-a continuat deplasarea și a accelerat înspre autospeciala de poliție, virând brusc pe un teren accidentat, pentru a-și asigura scăparea. Ca urmare a acestui fapt, polițiștii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre aceștia executând mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția mașinii”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Astfel, în timpul urmăririi, șoferul a părăsit șoseaua, traversând albia Râului Luhei. În cele din urmă, oamenii legii au depistat autoturismul parcat lângă o casă, în care suspectul a abandonat, la niște cunoștințe, trei copii, două fete și un băiat, cu vîrste cuprinse între 5 și 16 ani. Mai mult de atât, Inspectoratul Poliției Județene Maramureș a mai precizat că o fată de aproximativ 7 ani avea o rană la picior.

Caz incredibil în Maramureș! O fetiță de 7 ani a fost împușcată din greșeală de polițiști. Ambulanță
Fetița a fost dusă la spital. Sursa foto – facebook

O fetiță de 7 ani a fost împușcată din greșeală de polițiști

Aceasta a fost transportată la spital pentru a i se acorda primul ajutor, iar viața ei nu este pusă în pericol. De remarcat că inițial Poliția nu a oferit detalii legate de modul în care copilul a fost rănit. Suspectul urmărit de polițiști a fost prins într-o livadă din zonă și se află în custodia Poliției. „În prezent, cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Menționăm faptul că autoturismul de teren era radiat din circulație și avea număr fals de înmatriculare”, au mai transmis reprezentanții IPJ Maramureș atunci când au fost chestionați despre acest caz.

 

Tags: