News

Caz șocant în Botoșani! O copilă de 13 ani a rămas însărcinată cu un bărbat cu 14 ani mai în vârstă. Acesta promite că o va lua de nevastă

03.07.2020 | 20:46
Caz socant in Botosani O copila de 13 ani a ramas insarcinata cu un barbat cu 14 ani mai in varsta Acesta promite ca o va lua de nevasta
O tânără din Botoșani a rămas însărcinată la 13 ani. Sursa foto: botosaneanul.ro
ADVERTISEMENT

Scandal monstru într-o comună din județul Botoșani, după ce o copilă de doar 13 ani a rămas însărcinată cu tânărul de 27 de ani alături de care trăia o poveste de dragoste secretă încă din 2018. Deși are doar patru clase și lucrează cu ziua în agricultură pentru a se putea întreține, acesta promite că se va căsători cu ea de îndată ce fata va împlini vârsta majoratului.

Între timp, tânăra mămică a adus pe lume copilul, iar cazul a intrat în atenția Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. În plus, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată și riscă să ajungă în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Procesul se află pe rol la Judecătoria Botoșani, tânărul prezentându-se deja în fața instanței pentru a depune mărturie. Speră să obțină o pedeapsă mai blândă din partea magistraților, în condițiile în care nu are antecedente penale.

O fetiță de 13 ani din Botoșani a rămas însărcinată cu un tânăr de 27 de ani

În plus, a promis că își va asuma toate responsabilitățile faptei sale și îi va fi alături fetiței în creșterea copilei.

ADVERTISEMENT

Ba chiar își dorește să o ia de nevastă imediat ce aceasta va împlini vârsta de 18 ani, chiar dacă are doar patru clase și abia dacă își poate duce traiul de zi cu zi.

De asemenea, tânărul a fost de acord să presteze ore de muncă în folosul comunităţii, în cazul în care judecătorii vor da o astfel de sentință.

ADVERTISEMENT

Riscă, însă, pedeapsa cu închisoarea pentru că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră și ar putea fi nevoit să plătească daune în valoare de până la 5.000 de lei, deși părinții nu au avut nicio pretenție de acest gen.

Un alt caz recent a fost descoperit în Dolj. Ce s-a întâmplat

Din păcate, nu este prima dată când autoritățile din țara noastră se confruntă cu astfel de situații. Tatăl viceprimarului dintr-o comună din Dolj a fost arestat recent după ce a întreținut relații sexuale nu cu una, ci cu două minore.

ADVERTISEMENT

Cazul a fost descoperit după ce prima dintre „cuceririle” sale, o tânără de 16 ani, a rămas însărcinată. Bărbatul a fost arestat abia luni, 22 iunie, deși faptele sale odioase datează încă din 2019. De altfel, copilul are deja un an și crește alături de mama elevei, cu ajutorul părinților acestora.

ADVERTISEMENT
Tags: