News

Caz șocant în Oravița. O femeie a fost ucisă de iubit în centrul orașului. Motivul absurd pentru gestul extrem

O crimă din gelozie a avut loc vineri seara în județul Caraș-Severin. O femeie de 35 de ani a fost ucisă de iubitul său mai tânăr. Drama a avut loc în centrul orașului Oravița.
30.04.2022 | 10:11
Caz socant in Oravita O femeie a fost ucisa de iubit in centrul orasului Motivul absurd pentru gestul extrem
Crimă în Oravița. Femeie de 35 de ani, ucisă de iubit în centrul orașului Oravița. Sursa foto: colaj Fanatik/ infocs.ro
ADVERTISEMENT

Un caz cu adevărat șocant a cutremurat liniștea într-un oraș din județul Caraș-Severin. O crimă din gelozie a avut loc vineri, 29 aprilie.

Crimă în Oravița. Femeie de 35 de ani, ucisă de iubit în centrul orașului Oravița

Seara trecută, în jurul orei 21, la Oravița, chiar în centrul orașului, a avut loc o crimă șocantă. Polițiștii din Caraș-Severin au fost sesizați, prin apel la 112, fiind informați că două persoane, o femeie și un bărbat care se aflau pe o bancă în parc, au avut un schimb de cuvinte cu un bărbat de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, cel din urmă a scos un cuțit cu care a lovit-o pe femeie de mai multe ori. Apoi, l-a lovit și pe însoțitorul acesteia cu cuțitul, după care, a părăsit în fugă locul faptei, scrie presa locală.

Bărbatul rănit a fost cel care a sunat la 112 și la fața locului a sosit un echipaj al ambulanței și polițiștii. Femeia atacată, Loredana B, de 35 de ani, tot din Oravița, a fost preluată de echipajul de pe ambulanță în stare gravă, s-au făcut manevrele de resuscitare fără nici un rezultat și a fost declarant decesul, scrie InfoCs.

ADVERTISEMENT

La spital a ajuns doar bărbatul lovit cu cuțitul. Acesta a fost rănit relative ușor, fără să aibă viața pusă în pericol. În ceea ce-l privește pe atacator, iubitul Loredanei, acesta a fugit de la locul crimei.

Motivul absurd pentru gestul extrem

Între timp, au început să apară informații legate de motivul pentru care bărbatul de 35 de ani a recurs la gestul extrem.

ADVERTISEMENT

Potrivit apropiaților, femeia a fost executată pentru că a fost văzută când vorbea cu un alt bărbat. Acesta din urmă e era o fire liniştită, fără să fi creat vreodată probleme.

Revenind la suspectul de crimă, după aproximativ două ore de căutări, acesta a fost prins într-un bar din oraş, acolo unde se oprise pentru a bea o bere. El a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor calificat. Acesta riscă mulți ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai notează că, în urmă cu 10 ani, sora mai mică a criminalului a fost victima unei crime îngrozitoare care a șocat întreaga comunitate.

ADVERTISEMENT