News

Caz șocant la Pașcani! O fată de 14 ani a fost agresată sexual lângă cimitir

11.08.2019 | 10:47
Caz socant la Pascani O fata de 14 ani a fost agresata sexual langa cimitir

Clipe de groază pentru o copilă de 14 ani din localitatea Pașcani. Fata a fost trântită la pământ, lovită și apoi mușcată de un băiat care voia să o abuzeze sexual. Tot episodul s-a întâmplat la câțiva pași de cimitirul din oraș. Fata a fost salvată de către mai mulți tineri care se aflau în zonă și au auzit strigătele de ajutor ale adolescentei.

Un bărbat a vrut să agreseze sexual o adolescentă în Pașcani

După ce a fost oprit din fapta reprobabilă, agresorul a încercat să fugă. El a fost însă urmărit și imobilizat de către tinerii care au salvat fata. După aceea, agresorul a fost predate polițiștilor, care l-au condus la audieri. La faţa locului a sosit şi un echipaj al ambulanţei, fiind necesară intervenţia medicilor, întrucât fata se afla în stare de şoc.

Astfel de evenimente se întâmplă din păcate destul de des pe străzile orașelor mai mici din România. Lipsa unui personal numeros pentru forțele de ordine reprezintă principalul motiv pentru care femeile și fetele se află adesea în siajul prădătorilor sexuali, după cum a arătat și cazul crimei de la Caracal, care a făcut înconjurul televiziunilor din România.

Un bărbat a vrut să agreseze sexual o fată de 14 ani la cimitirul din Pașcani
Un bărbat a vrut să agreseze sexual o fată de 14 ani la cimitirul din Pașcani

Tot în această săptămână am mai avut parte de un caz odios. Este vorba de un bărbat de 50 de ani din orașul prahovean Boldești Scăieni. El a fost reținut vineri, 9 august, după ce părinții unei fetițe de 11 ani l-au acuzat de pornografie infantilă. Bărbatul era vecin cu fetița pe care a fotografiat-o și a filmat-o în ipostaze deocheate. Bărbatul a fost luat în collimator de DIICOT, cu propunere de arestare preventivă.

Tags: