News

Caz șocant petrecut în Buzău. Un bărbat și-a ucis prietenul și i-a dat foc pe un câmp

O crimă înfiorătoare a cutremurat liniștea într-o localitatea din județul Buzău. Un bărbat și-a ucis prietenul și apoi, încercând să scape de cadavru, i-a dat foc pe un câmp.
21.04.2022 | 11:27
Caz socant petrecut in Buzau Un barbat sia ucis prietenul si ia dat foc pe un camp
Crimă în Buzău. Un bărbat și-a ucis prietenul și i-a dat foc. Sursa foto: captură Observator News
ADVERTISEMENT

Micuța localitate Podgoria din județul Buzău, de doar 3.000 de suflete, este cutremurată de o crimă șocantă petrecută chiar în Săptămâna Mare.

Crimă în Buzău. Un bărbat și-a ucis prietenul și i-a dat foc

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost ucis cu bestialitate de prietenul de pahar, cu 12 ani mai tânăr. La scurt timp după ce a comis oribila crimă, suspectul a urcat trupul victimei într-o căruţă şi l-a incendiat pe un câmp, la trei kilometri de casă.

ADVERTISEMENT

Victima fusese dată dispărută de familie, după ce nu a mai dat niciun semn de viață mai bine de 24 de ore. Ulterior, s-a aflat că bărbatul a fost ucis chiar de vecinul său.

Din această zonă vin detalii cutremurătoare. Se pare că autorul crimei ar fi tranșat trupul neînsuflețit, apoi ar fi încercat să îl distrugă, incendiindu-l.

ADVERTISEMENT

Organele de anchetă din Poliție au refăcut traseul victimei și astfel au ajuns acasă la suspect.

În momentul în care a fost supus interogatoriului, suspectul ar fi recunoscut crima și i-a condus pe anchetatori la locul în care a abandonat cadavrul. Oamenii din sat sunt șocați de cruzimea de care a dat dovadă bărbatul, scrie Observator News.

ADVERTISEMENT

Localnicii, șocați de crima produsă în micuța lor comunitate

Oamenii din sat sunt cutremurați de cele întâmplate în această săptămână.

”Eu i-aş da închisoare pe viaţă. Mi s-a făcut pielea găină pe mine. Că am şi eu copii. Să stea la puşcărie toată viaţa. Nu merită să stea în libertate”, spune un localnic.

La rândul lor, rudele suspectului de crimă sunt îngrozite de fapta acestuia. ”La băutură se întâmplă multe. Când se îmbăta era violent. A fost beat când l-a dat soţia pe poartă să plece acasă. De la băutură au plecat toate”, spune Gheorghe Popa, socrul suspectului, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

IPJ Buzău a dispus reținerea bărbatului de 55 de ani pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat joi magistraților cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT