News

Caz terifiant în Suceava. O femeie a locuit aproape 3 ani în podul unei case, alături de mai mulți câini

Caz de-a dreptul terifiant raportat în Suceava. O femeie a locuit în ultimii aproape 3 ani închisă cu câinii săi în podul unei case. A fost nevoie de voluntarii unei asociații pentru a o scoate din încăpere.
21.06.2022 | 14:56
Caz terifiant in Suceava O femeie a locuit aproape 3 ani in podul unei case alaturi de mai multi caini
O femeie din Suceava a locuit aproape 3 ani în podul unei case, într-o mizerie inimaginabilă. Doar 3 câini i-au fost alături. Sursa foto: colaj Fanatik / Asociația Casa lui Patrocle
ADVERTISEMENT

O femeie din Suceava a trăit peste 2 ani și jumătate în podul unei case, într-o mizerie de nedescris. Voluntarii asociației care au salvat-o spun că este cel mai revoltător caz de degradare umană văzut vreodată.

O femeie din Suceava a locuit aproape 3 ani în podul unei case, într-o mizerie inimaginabilă. Doar 3 câini i-au fost alături

În ultimii aproape 3 ani, o femeie din județul Suceava a locuit alături de mai mulți câini în podul unei case.

ADVERTISEMENT

Acum, fiica femeii a făcut sesizare către Poliția Animalelor, dat fiind faptul că 3 câini o păzeau pe femeie în pod și nu exista cale de acces la ea.

Prin acest demers, fata a sperat că cei care vor veni spre salvarea animalelor îi vor ajuta și mama.

ADVERTISEMENT

”O femeie stă închisă în podul unei case de 2 ani jumate, într-o cămăruță de câțiva metri pătrați. Urina și-o strânge în sticle de plastic, iar celelalte nevoi și le face în pungi.

Alături de ea 3 câini. Nici ei n-au coborât din pod de vreo trei ani. Tot acolo își fac și ei nevoile. Nu se întâmplă în Africa, nici în zonele bombardate ale Ucrainei. Ci în județul nostru Suceava, comuna Șaru Dornei, satul Dănești. În mijlocul comunității și al civilizației. În inima Bucovinei”, au povestit reprezentanții Asociației ”Casa lui Patrocle”, prezenți la fața locului, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții de la Asociația ”Casa lui Patrocle”: ”Am vomat, apoi ne-am băgat în nas șervețele umede și am respirat doar pe gură”

După sesizare, polițiștii și reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle s-au deplasat la fața locului, constatând dezastrul din locație în care a trăit femeia.

Apoi, aceștia au publicat povestea femeii și imagini de la fața locului, ca un strigăt disperat de ajutor pentru ca autoritățile să se autosesizeze și să se găsească soluții în acest caz dramatic.

ADVERTISEMENT

Descrierea voluntarilor de la asociația pentru protecția animalelor este cât se poate de sugestivă în legătură cu această situație. Oamenii spun că mintea lor nu a putut pur și simplu să proceseze cele văzute. Ei au mărturisit că este cel mai revoltător caz de degradare umană pe care l-au întâlnit vreodată.

”O poveste tulburătoare despre oamenii și animalele de printre noi care au nevoie de ajutor. Și despre autoritățile competente care au eșuat să-și aplice propria legislație, autorități obligate și plătite din bani publici pentru a-și face treaba, pentru ajuta acești oameni neputincioși.

Este de departe cel mai revoltător caz de degradare umană pe care l-am întâlnit în decursul anilor. Nu vă putem descrie și nu vă puteți imagina șocul pe care l-am trăit când am reușit să deschidem ușa încăperii.

Fecale și urină adunate de 3 ani, jeg, viermi, boală, miros, hoit, geamuri bătute în cuie. Mintea și creierul nostru nu au putut procesa ceea ce aveam în fața ochilor. Am vomat, apoi ne-am băgat în nas șervețele umede și am respirat doar pe gură. Iar aici trăiește o femeie. Un om. Fără toaletă, fără apă, fără aer”, au mai povestit reprezentanții Asociației ”Casa lui Patrocle” în online.

ADVERTISEMENT
Tags: