News

Caz tulburător la Cluj. Un bărbat, arestat preventiv după ce a violat două minore. Cine sunt victimele

Autor: Daniel Scripcaru | 05.08.2019 | 17:16
Bărbat acuzat că a violat două minore

Un caz revoltător a avut loc într-o localitate din județul Cluj, acolo unde un bărbat de 35 de ani a șocat întreaga comunitate, după ce a abuzat sexual două minore, chiar fiicele sale adoptive! Acesta a fost reținut de polițiști, apoi arestat pentru 3 de zile.

Bărbatul acuzat că a violat două fete minore, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul de 35 de ani din comuna clujeană Mănăstireni a fost arestat preventiv, fiind acuzat de viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, după ce ar fi violat două fete. Cele două copile erau fetele concubinei sale. Mai mult, acesta ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, și aceasta având vârsta de 12 ani.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, luni, poliţiştii au fost sesizaţi despre agresiunile sexuale comise asupra unor fete minore în localitatea Mănăstireni şi au început cercetările. Poliţiştii susţin că bărbatul ar fi violat cele două fete minore şi ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu sora concubinei sale, în vârstă de 12 ani.

Bărbat acuzat că a violat două minore
Bărbat acuzat că a violat două minore

Pedofilul a încercat să întrețină relații intime și cu sora în vârstă de 12 ani a concubinei sale

„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!