Sporturi

Ce a făcut Simona Halep înaintea meciului cu Pliskova din Fed Cup! Fanii români încep să vină la arenă. Foto

10.02.2019 | 13:03
Ce a facut Simona Halep inaintea meciului cu Pliskova din Fed Cup Fanii romani incep sa vina la arena Foto

Simona Halep – Karolina Pliskova este meciul vedetă al confruntării din Fed Cup dintre Cehia și România. Disputa începe duminică, de la ora 13:00 pe Ostravar Arena. Suprafața de joc o avantajează pe Pliskova, însă Halep a demonstrat că s-a acomodat foarte bine pe această suprafață. 

Cu o oră și jumătate înainte de meci, Simona Halep s-a antrenat alături de Irina Begu pentru confruntarea cu Pliskova. Halep a părut relaxată, fiind zâmbitoare și având și câteva glume cu partenera ei de antrenament.

Simona Halep, înainte de meciul cu Pliskova
Simona Halep, înainte de meciul cu Pliskova

Ce a făcut Simona Halep înaintea meciului cu Pliskova! Ce cotă există la pariuri

Căpitanul nejucător, Florin Segărceanu, și Alina Tecșor-Cercel au supervizat antrenamentul Simonei Halep și i-au oferit ultimele sfaturi înainte de meciul cu Pliskova. Poate fi o confruntare decisivă pentru această dispută, după prima zi scorul fiind egal, 1-1.

Karolina Pliskova a învins-o pe Miki Buzărnescu, scor 6-1, 6-4, însă Halep a adus primul punct pentru România reușind să treacă de Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-0. România-Cehia este pe muchie de cuțit, iar la un meci echilibrat între Halep și Pliskova se așteaptă și bookmakerii, care oferă o cotă de 1,83 pentru victoria oricăreia dintre cele două jucătoare.

Simona Halep şi Irina Begu, antrenament înainte de primul meci al zilei
Simona Halep şi Irina Begu, antrenament înainte de primul meci al zilei

Aproximativ 300 de fani români vor fi prezenți și duminică la Ostravar Arena, iar în arenă sunt așteptați și 6000 de cehi. Gazda acestei confruntări este în acest moment și principala favorită la cucerirea trofeului. Cehia este campioana en-titre din Fed Cup.

Învingătoarea acestui duel va juca în semifinale cu Belgia sau Franța. După prima zi, franțuzoaicele conduc cu 2-0 datorită victoriilor obținute de Alize Cornet și Caroline Garcia. Dacă România se califică va juca împotriva Belgiei în deplasare, iar în cazul în care confruntarea va fi România-Franța, gazda se va alege prin tragere la sorți.

În al doilea meci al zilei Mihaela Buzărnescu va juca împotriva Katerinei Siniakova sau a Marketei Vondrousova, iar în meciul de dublu, Monica Niculescu și Irina Begu vor juca împotriva dublului redutabil Krejcikova-Siniakova.

 

Tags: