Fotbal international

Un nou scandal în tabăra lui Bayern. Ce a postat soția lui Muller pe Instagram în timpul remizei cu Freiburg

03.11.2018 | 19:33
Un nou scandal in tabara lui Bayern Ce a postat sotia lui Muller pe Instagram in timpul remizei cu Freiburg

După patru victorii consecutive, Bayern Munchen a făcut un nou pas greșit, remizând pe teren propriu cu Freiburg, scor 1-1. Bavarezii au fost egalați în minutul 89, la singurul șut pe poartă trimis de adversarii lor. 

La Munchen se vorbește tot mai frecvent despre demiterea lui Niko Kovac, însă conducerea clubului a dat asigurări recent că nu se pune problema de așa ceva. Mai mult, la conferința de presă la care au luat parte toți șefii clubului, aceștia au criticat în termeni duri atât presa, cât și legendele lui Bayern pentru criticile aduse echipei.

Ce a postat soția lui Muller pe Instagram în timpul remizei cu Freiburg

În timpul partidei cu Freiburg însă, soția lui Thomas Muller, Lisa, nu a mai rezistat și a adus chiar ea critici antrenorului. Astfel, Lisa a postat pe Instagram o imagine din momentul introducerii pe teren a soțului său, în minutul 71: „I-au trebuit peste 70 de minute ca să aibă un moment de inspirație” – a scris Lisa Muller la Instagram.

Apoi, Lisa a postat o nouă fotografie cu bucuria bavarezilor după gol, însoțită de un mesaj ironic: „…iar 8 minute mai târziu”, asta deși Muller nu a contribuit la gol în vreun fel.

Lisa Muller
Lisa Muller

Practic, prin aceste mesaje, Lisa a intrat în conflict cu doi dintre oamenii cu care soțul său interacționează zilnic: antrenorul Niko Kovac, dar și cu James Rodriguez, jucătorul pe care Muller l-a înlocuit.

Bayern are parte de un sezon imprevizibil. După ce l-a început cu victorii pe linie, a urmat o criză neașteptată, cu patru meciuri consecutive fără succes, perioadă în care toată lumea a criticat stilul impus de Kovac, inclusiv jucătorii bavarezilor.

Au venit apoi alte patru victorii consecutive, toate obținute pe teren străin. Două au fost foarte importante, cu AEK Atena în Liga Campionilor, respectiv Wolfsburg în campionat. Pentru Bayern urmează derby-ul cu Dortmund în Bundesliga, liderul la zi al campionatului.