News

Emoţionant! Ce gest a făcut Cristiano Ronaldo de ziua unui puşti din România, chiar lângă casa lui din Torino!

05.11.2018 | 15:12
Emotionant Ce gest a facut Cristiano Ronaldo de ziua unui pusti din Romania chiar langa casa lui din Torino

Cristiano Ronaldo i-a făcut cel mai frumos cadou lui David Vissa, puștiul român care își petrece o săptămână la Torino cu ocazia aniversării a 10 ani. În dimineața de 5 noiembrie, ziua de naștere a lui David Vissa, starul lui Juventus Torino s-a comportat incredibil față de puștiul român.

A făcut o fotografie cu David chiar lângă mașina sa, la câteva străzi de casă, dar i-a dat puștiului și autograful  mult visat pe tricoul de la Juventus. De senzație! David mai avea puțin și-i dădeau lacrimile acolo, lângă idolul său.

Cristiano Ronaldo, cadou incredibil pentru puștiul român care a mers la Torino special pentru a-l întâlni

FANATIK.RO a dezvăluit povestea de film a lui David Vissa, dus de tatăl său, Robert, la Torino, într-o excursie de 7 zile de ziua puștiului. Robert Vissa, un paparazzo extrem de cunoscut în breaslă, i-a făcut acest cadou băiatului său, care joacă fotbal de la 5 ani. Robert a încercat să-și exerseze calitățile și cu Cristiano Ronaldo și a făcut show!

A reușit zilele trecute să obțină un filmuleț cu Cristiano și băiatul său, la un semafor, după ce starul lui Juventus s-a lăsat convins cu greu să facă o fotografie din mașină în mașină. Totul a fost postat pe rețelele de socializare. Sâmbătă seara cei doi, tată și fiu, au fost la Juventus – Cagliari 3-1, dar nu au putut să vadă un gol al lui Cristiano. Dar obiectivul era altul. Autograful lui Cristiano! Robert și David nu au dezarmat, iar în dimineața de luni, 5 noiembrie, ziua de naștere a puștiului, a venit și marele cadou.

Afișul care l-a impresionat pe Cristiano Ronaldo. Autograf și poză de milioane!

Ceea ce l-a impresionat cu adevărat pe Cristiano Ronaldo și l-a făcut să cedeze a fost un afiș pus pe geamul mașinii, la care Robert și David au muncit toată noaptea.

Cristiano Ronaldo, cadou incredibil de ziua puștiului român David Vissa
Momentul în care Cristiano Ronaldo îi semnează puștiului un autograf pe tricoul cu numărul 7 de la Juventus

Am făcut acel afiș și la 6 dimineața am fost din nou în fața casei lui Cristiano. David a coborât din mașină, cu un tricou al lui Cristiano, sperând că acesta o să cedeze, o să oprească și o să-i dea un autograf. Cristiano a văzut afișul de pe geamul mașinii noastre, a încetinit puțin, apoi a trecut mai departe. Noi ne-am urcat în mașina noastră și am pornit după el”, povestește Robert Vissa.

„Criss, I love you. It’s my birthday! Autograph, plssss”

Iar ceea ce a urmat arată cât de impresionat a fost într-adevăr Cristiano Ronaldo de dragostea puștiului din România pentru el. Continuă Robert Vissa. „Surpriza noastră a fost imensă. Două străzi mai încolo mașina lui Cristiano era oprită pe dreapta și ne aștepta! Probabil s-a gândit câteva minute la David și la afișul pe care l-a scris cu mâna lui. A făcut poze cu David, i-a dat autograf pe tricou și i-a urat La mulți ani! Apoi a plecat la cantonamentul echipei pentru antrenamentul de dimineață. Incredibil! Ce cadou pentru David chiar în ziua în care împlinește 10 ani! Nici în vise nu credeam să reușim așa ceva”.

Cristiano Ronaldo, cadou incredibil de ziua puștiului român David Vissa
Cristiano Ronaldo, cadou incredibil de ziua puștiului român David Vissa

Ce scria pe afișul-banner? „Cris, I love you. It’s my birthday! Autograph, plssss” ?)” Totul a funcționat, iar starul și-a arătat și valoarea umană.