Fotbal international

Ce amendă a primit Diego Simeone pentru gestul vulgar din Atletico Madrid – Juventus 2-0! Anunţul oficial făcut de UEFA

07.03.2019 | 15:53
Ce amenda a primit Diego Simeone pentru gestul vulgar din Atletico Madrid  Juventus 20 Anuntul oficial facut de UEFA
ADVERTISEMENT

Diego Simeone nu a scăpat nepedepsit după gestul vulgar făcut în timpul meciului Atletico Madrid – Juventus 2-0, partidă disputată în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Antrenorul spaniolilor a sărbătorit într-un mod controversat primul gol marcat de jucătorii săi, iar UEFA a analizat cele întâmplate la partida disputată pe “Wanda Metropolitano”.

Diego Simeone, amendat pentru gestul vulgar din Atletico Madrid – Juventus 2-0

Joi, UEFA a anunţat că Diego Simeone va fi amendat pentru gestul vulgar din timpul meciului Atletico Madrid – Juventus 2-0. Antrenorul argentinian va fi obligat să plătească 20.000 de euro pentru modul în care a sărbătorit golul marcat de Jose Maria Gimenez în mintul 78. Cu doar câteva minute înainte de reuşita spaniolului, arbitrul partidei a anulat un gol marcat de Alvaro Morata după un fault în atac.

ADVERTISEMENT

Presa din Spania s-a temut că Diego Simeone va fi primi şi o suspendare, însă UEFA a considerat că nu este cazul să-l pedepsească mai aspru, chiar dacă este recidivist. Antrenorul de 48 de ani a primit patru etape de suspendare, în sezonul trecut, după ce protestat la o decizie luată de arbitru în timpul meciului Arsenal – Atletico Madrid 1-1, din manşa tur a Europa League.

Ce amendă a primit Diego Simeone pentru gestul vulgar din Atletico Madrid - Juventus 2-0. Câţi bani trebuie să plătească
Ce amendă a primit Diego Simeone pentru gestul vulgar din Atletico Madrid – Juventus 2-0. Câţi bani trebuie să plătească

Cum a explicat Diego Simeone gestul vulgar din meciul Atletico Madrid – Juventus 2-0

Diego Simeone a fost aspru criticat pentru gestul vulgar făcut în timpul meciului Atletico Madrid – Juventus 2-0, iar jurnaliştii italieni au susţinut că semnele obscene ar fi fost îndreptate spre oficialii campioanei Italiei. La finalul partidei de pe “Wanda Metropolitano”, antrenorul de 48 de ani şi-a explicat gestul şi a susţinut că a fost făcut către fanii echipei din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

“Recunosc, nu a fost un gest frumos, dar aşa am simţit. Nu a fost îndreptat către adversari, m-am întors către fanii noştri. Am făcut la fel şi când am jucat pentu Lazio şi am repetat acest lucru pentru a le arăta suporterilor noştri că am avut curaj. Îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva”, a declarat Diego Simeone.