Fotbal intern

Ce așteptări are Andrei Vochin de la jucătorii români! ”Deja încep să mă enervez, asta vreau de la ei”

27.01.2019 | 17:21
Ce asteptari are Andrei Vochin de la jucatorii romani Deja incep sa ma enervez asta vreau de la ei

Oficialul Federației Române de Fotbal, Andrei Vochin, a anunțat ce așteaptă de la jucătorii români pentru ca aceștia să poată crește. Consilierul președintelui Răzvan Burleanu își dorește ca fotbaliștii noștri să aibă explozia pe care o au alții și l-a dat exemplu pe atacantul polonez Krzysztof Piatek.

În această iarnă, Krzysztof Piatek a fost achiziționat de AC Milan de la Genoa pentru suma de 35 de milioane de euro. Golgeterul din Serie A fusese transferat de formația unde joacă și portarul Ionuț Radu la începutul sezonului, genovezii plătind 4,5 milioane de euro clubului polonez MKS Cracovia.

Ce așteptări are Andrei Vochin de la jucătorii români: ”Aștept explozia asta”

”Deja încep să mă enervez acum. Uitați-vă la Piatek. L-a cumpărat Genoa cu 4-5 milioane și acum a fost vândut cu 35. Aștept explozia asta și de la jucătorii români care pleacă în străinătate. Nu vorbesc despre italienii care cresc în campionatul lor, ci despre jucătorii din est. Cum de Piatek a crescut atât de mult, asta vreau și de la ai noștri”, a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport, anunțând ce așteptări are de la jucătorii români.

Tudor Băluță în duel pentru balon cu Billel Omrani în meciul FC Viitorul - CFR Cluj
Tudor Băluță în duel pentru balon cu Billel Omrani în meciul FC Viitorul – CFR Cluj

Presa din Italia a dezvăluit că doi dintre cei mai buni jucători de la FC Viitorul, Ianis Hagi și Tudor Băluță, sunt foarte aproape să fie transferați la Genoa. Peninsularii sunt dispuși să plătească suma de șase milioane de euro pentru aducerea celor doi fotbaliști de la formația lui Gheorghe Hagi.

Clubul FC Viitorul a negat plecarea celor doi jucători anunțând că nu există nicio ofertă concretă pentru Ianis Hagi și Tudor Băluță. Cu toate acestea, selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, a spus că transferul în Serie A ar fi un pas înainte pentru cei doi, mai ales că Genoa este un club care vinde foarte bine jucătorii talentați.