Sport

Ce bani vor primi tricolorii lui Mirel Rădoi pentru calificarea la Euro 2019!

16.10.2018 | 22:11
Ce bani vor primi tricolorii lui Mirel Radoi pentru calificarea la Euro 2019

Naționala de tineret a României era la un punct de calificarea matematică la turneul final continental din vara lui 2019. Se știu banii pe care tricolorii antrenați acum de Mirel Rădoi îi vor încasa pentru această performanță pe care România nu a mai atins-o la acest nivel de 20 de ani.


UPDATE, 16 OCTOMBRIE. România a rezolvat calificarea la Euro 2019 în faţa celor din Liechtenstein. România merge după 20 de ani la un European de tineret şi jucătorii pot să-şi încaseze primele


EXCLUSIV FANATIK, 12 OCTOMBRIE, ora 20.43. Fiecare dintre oamenii de bază ai selecționatei under 21 va fi premiat de către FRF cu câte 10.000 de euro pentru eventuala calificare. Este prima care a fost negociată cu președintele Răzvan Burleanu la începutul acestei campanii.

Ce bani vor primi tricolorii, ce primă va avea selecționerul Mirel Rădoi

FANATIK.RO a aflat că suma maximă de 10.000 de euro va fi încasată de cei care au dus greul preliminariilor europene. Un rol important îl va avea și referatul pe care îl va face Mirel Rădoi, cel care a stat pe bancă în ultimele meciuri ale campaniei.

Și Mirel Rădoi și-a negociat un bonus de calificare, deși primele 6 meciuri ale grupei de calificare l-au avut pe bancă pe Daniel Isăilă, plecat pentru super-oferta saudiților de la Al Hazm. Prima de calificare a lui Rădoi ar fi de 30.000 de euro, de trei ori mai mult decât au jucătorii.

Isăilă a renunțat la primă, ba a și adus bani de acasă ca să plece la arabi!

Mai există o mică problemă. Din informațiile FANATIK.RO, Mirel Rădoi ar dori să-i suplimenteze la bani pe jucătorii pe care el s-a bazat meci de meci, ceea ce a creat nemulțumiri față de cei care au fost titulari „la Isăilă”. Este doar o intenție a lui Rădoi care poate nu va fi dusă la îndeplinire în euforia calificării.

Iar apropo de calificare, Daniel Isăilă, cel care are un merit important la îndeplinirea obiectivului, nu va încasa niciun ban. Acesta a recunoscut pentru FANATIK.RO a renunțat chiar și la unele restanțe pentru a fi lăsat să plece la Al Hazm. Din informațiile noastre, prima de calificare a lui Isăilă era mai mică decât a lui Rădoi, de doar 20.000 de euro!

Daniel Isăilă nu va lua nicio primă de calificare la Euro, deși a condus naționala în 7 meciuri și a făcut 12 puncte
Daniel Isăilă nu va lua nicio primă de calificare la Euro, deși a condus naționala în 7 meciuri și a făcut 12 puncte

Eu am renunțat la toată prima în momentul în care am reziliat contractul cu FRF. Ba chiar am dat și cinci salarii de la mine ca să fiu lăsat să plec la Al Hazm. Acolo am primit la semnătură cam cât câștigam eu pe an de la FRF” – Daniel Isăilă pentru FANATIK.RO

  • 16-30 iunie 2019 este perioada în care se va desfășura turneul final Euro, în Italia și San Marino, cu participarea a 12 naționale. Echipa noastră mai are nevoie de 4 puncte din meciurile cu Țara Galilor și Liechtenstein
  • 1998 este anul când România U21 a fost la Euro, turneu organizat de țara noastră
Tags: