Sporturi

Ce cadou a primit Simona Halep de la Nike înainte de Australian Open 2019! Foto

10.01.2019 | 12:35
Ce cadou a primit Simona Halep de la Nike inainte de Australian Open 2019 Foto

Ce cadou a primit Simona Halep de la Nike înainte de Australian Open 2019. Mai sunt doar câteva zile până când acţiunea de la Australian Open va începe, iar pregătirile pentru primul turneu de Grand Slam al anului sunt în toi. La fel şi pentru sponsorii tehnici ai jucătorilor care vor acapara toată atenţia pe scenele de la Melbourne. Liderii mondiali din WTA şi ATP au fără îndoială întâietate.

Simona Halep şi-a aflat joi adversara din turul inaugural de la AO 2019, iar la scurt timp după tragerea la sorţi, românca din fruntea clasamentului mondial a publicat pe contul personal de Instagram încălţările pe care le va purta la Melbourne. Cei de la Nike au surprins-o cu siguranţă pe Simona, care a părut foarte încântată de design-ul pantofilor sport recent primiţi.

Ce surpriză i-au pregătit cei de la Nike liderului mondial din WTA

Este vorba despre nişte adidaşi pe a căror suprafaţă se îmbină culorile verde şi galben, iar pe talpa din interior se găsesc nişte ardei iuţi, americanii de la Nike făcând legătura dintre numele sportivei noastre şi stilul său de joc: “Halepeno” (jalapeno – unul dintre cele mai cunoscute soiuri de ardei iuţi din lume), iar pe partea de interior căptuşită se găseşte tricolorul pe care scrie Halep.

Cadoul din partea Nike pentru Simona Halep

Simona Halep îşi va începe aventura la Melbourne în noul echipament marţi, atunci când vor evolua toţi jucătorii care se află în partea superioară de tablou. În primul tur o va întâlni pe Kaia Kanepi, iar dacă trece de sportiva din Estonia, reprezentanta noastră va da peste Sofia Kenin sau o jucătoare venită din calificări. În turul trei ar putea-o întâlni pe Venus Williams, iar în optimi pe sora acesteia, Serena. În sferturile de finală, Simona ar urma să se dueleze cu cehoaica Pliskova, iar în semifinale cu Naomi Osaka sau Elina Svitolina. În finală, Simona le-ar înfrunta pe Angelique Kerber, Caroline Wozniacki sau Petra Kvitova.