Fotbal international

Ce cadou preţios a primit Răzvan Lucescu de la patronul lui PAOK Salonic

21.07.2018 | 19:40
Ce cadou pretios a primit Razvan Lucescu de la patronul lui PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a primit un cadou cu adevărat preţios, şi la propriu şi la figurat, din partea patronului lui PAOK Salonic. Rusul Ivan Savvidis a ținut astfel să răsplătească evoluția excelentă a echipei din sezonul anterior, în care alb-negrii au câștigat Cupa Greciei, după o finală cu AEK Atena și ar fi trebuit să câștige și campionatul, dacă nu erau acele incidente petrecute la finalul partidei cu AEK de la Salonic.

Atunci PAOK a marcat cu un minut înainte de final și la scorul de 1-0 ar fi făcut un mare pas spre titlu. Însă arbitrul nu a validat reuşita, pe motiv de ofsaid, care s-a văzut clar la reluare că nu a existat. Furios, patronul Ivan Savidis şi-a pierdut cumpătul şi a pătruns pe teren, înarmat. Chiar dacă nu a scos nici un moment arma, pentru a ameninţa vreun jucător sau oficial de la AEK sau vreunul dintre arbitri Comisia de disciplină a Federaţiei elene mai întîi a suspendat campionatul pe o scurtă perioadă de timp şi apoi a penalizat sever PAOK, practic anulându-i orice şansă la titlu, care, astfel, a ajuns la AEK Atena.

Ce cadou preţios a primit Răzvan Lucescu de la patronul lui PAOK Salonic. Savvidis e foarte mulţumit de român

Ce cadou preţios a primit Răzvan Lucescu de la patronul lui PAOK Salonic. Patronul e un afacerist rus extrem de controversatIvan Savvidis a fost însă foarte mulţumit de munca lui Răzvan Lucescu şi i-a spus la final de sezon:  “Răzvan, ai reușit să sudezi echipa într-un timp atât de scurt. Ai instaurat un climat impecabil la echipă și ai adus spiritul învingător. Am terminat sezonul în forță, cu capul sus. Felicitări!” iar problema continuităţii tehnicianului român nici nu a mai fost pusă, înţelegerea venind de la sine.

Acum, când PAOK a început de două săptămâni pregătirile în vederea noului sezon, în care va participa în Champions League, Ivan Savvidis, recent acuzat şi de faptul că ar fi agentul lui Vladimir Putin, implicat în referendumul dintre Macedonia şi Grecia pentru provincia Macedonia, a decis că a venit momentul să îi facă un cadou lui Răzvan. Acesta primit o minge de fotbal încrustată cu pietre preţioase, un dar cu adevărat impresionant.

Ce cadou prețios a primit Răzvan Lucescu de la patronul lui PAOK Salonic. Ivan Savvidis i-a făcut un dar special şi foarte scump