Life

Ce dietă ține Brigitte Macron pentru a arăta senzațional la 70 de ani. Prima Doamnă a Franței are o cerință specială în fiecare zi

Ce dietă ține Brigitte Macron. Prima Doamnă a Franței are 70 de ani și are mereu o cerință specială de la bucătarii săi prezidențiali.
14.07.2023 | 10:06
Ce dieta tine Brigitte Macron pentru a arata senzational la 70 de ani Prima Doamna a Frantei are o cerinta speciala in fiecare zi
Ce dietă ține Brigitte Macron. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ce dietă are Brigitte Macron. Prima Doamnă a Franței are 70 de ani și arată foarte bine, tocmai unui stil datorită unui stil de viață sănătos. Nu este de mirare că multe femei se întreabă ce dietă ține Brigitte Macron pentru a arăta atât de bine la vârsta sa.

Ce dietă ține Brigitte Macron

Deși este bunică, Brigitte Macron are un aspect fizic pe care îl vor multe femei. Prima Doamnă a Franței încearcă să mănânce cât mai echilibrat și există un lucru pe care îl cere în fiecare zi de la bucătari.

ADVERTISEMENT

Aceasta are nevoie de nu mai puțin de 10 fructe și legume diferite zilnic. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de Guillaume Gomez, bucătar-șef la Palatul Elysée.

Brigitte Macron mănâncă zilnic 10 fructe și legume pe zi. Aceasta nu are pretenții specifice, ci vrea fructe și legume cultivate local, de sezon. Iar președintele Franței detestă mâncarea de tip junk food, așa că aceasta nu face parte niciodată din meniu.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește mâncare din meniul celor doi, bucătarii spun că nu au cerințe extreme sau pretențioase. De cele mai multe ori, cuplul prezidențial dorește mâncare tipic franțuzească, iar alimentele lor să fie locale.

Ce mâncare adoră Brigitte Macron

Brigitte Macron este mare fană a peștelui și alege să-l mănânce de câte ori poate. La fel, și ea și soțul ei adoră fructele de mare, a relatat Madame Figaro.

ADVERTISEMENT

Soția președintelui francez face și activități fizice, dar nu este fană a sălii de sport. Aceasta face Pilates și are o bicicletă de apartament pe care o folosește zilnic.

Când vrea să se răsfețe, Brigitte Macron mănâncă brânză specific franțuzească, pe care o savurează alături de un pahar de vin.

ADVERTISEMENT

Prima Doamnă a Franței nu este apreciată numai pentru silueta sa, ci și pentru că felul în care o pune în valoare. Unii chiar au numit-o o inspirație a stilului vestimentar pentru că mereu are apariții extrem de elegante.

ADVERTISEMENT
Tags: