Pariuri sportive

Ce diferență de goluri pentru Brazilia merită pariată și o cotă de 47 la Serbia – Elveția

22.06.2018 | 10:15
Ce diferenta de goluri pentru Brazilia merita pariata si o cota de 47 la Serbia  Elvetia

Dacă meciul contra Elveției s-ar fi încheiat la pauză, Brazilia și-ar fi confirmat din start statutul de mare favorită la câștigarea Mondialului din Rusia. Dar după repriza secundă, în care Elveția a înscris un gol controversat, brazilienii au părut inerți, fără idei și fără un mod clar de a deschide apărarea adversă atunci când au fost sub presiune. Iar egalul, 1-1, din primul meci îi obligă acum pe sud-americani să câștige partida cu Costa Rica.

www.betarena.ro

N-a fost liniște deloc în cantonamentul Braziliei în ultimele zile, mai ales după ce Neymar a părăsit antrenamentul de marți, simțind dureri la glezna la care a fost accidentat în ultimele trei luni. Superstarul brazilian a fost clar ”targetat” de elvețieni, suferind nu mai puțin de zece faulturi, trei dintre ele jenându-l puternic. Cu glezna umflată, Neymar a revenit, însă, la antrenamentul oficial de miercuri, iar prezența sa în teren nu pare pusă în pericol. De partea celalată, costaricanii au pierdut primul meci, 1-0, cu Serbia, iar echipa cu cea mai mare medie de vârstă de la acest Mondial, 29 de ani și 6 luni, nu a arătat că poate surprinde cu ceva în primul meci. În aceste condiții, Brazilia e din nou favorită, și chiar o cotă de 2,60 de la BetArena pentru o victorie la minimum trei goluri merită încercată. Alternativ, BetArena oferă 3,05 pentru o victorie la minimum trei goluri a Braziliei, fără gol marcat de către Costa Rica.

Echilibru perfect între Elveția și Serbia. Egal cu goluri?

www.betarena.ro

Elveția a pierdut un singur meci din ultimele 15 oficiale jucate în ultimii doi ani. Serbia are 13 meciuri fără eșec în ultimele 14 oficiale. Ambele vor să evite în primul rând înfrângerea. E, oare, egalul cel mai probabil rezultat? Cotele asta spun, fiind cele mai echilibrate de până acum la acest turneu final. Dar și din punct de vedere al punctelor, lucrurile nu stau diferit. Elveția și-a asigurat un punct cu Brazilia, ar putea juca la egal și cu Serbia, lăsând totul pe ultimul joc al grupei, contra celei mai slabe adversare, Costa Rica. De partea celaltă, sârbii ar strânge patru puncte, urmând să joace finala grupei cu Brazilia. E clar de ce cele două echipe ar trebui să atace, o victorie asigurând, practic, Serbia de prima calificare în fazele eliminatorii din ultimii 20 de ani.

Dar precauția pare cuvântul de ordine de la acest Mondial, cu o medie de puțin peste 2 goluri pe meci, o scădere importantă de la media de 2,70 goluri de acum patru ani. Astfel că oferta BetArena, de 3,05 pentru un egal în acest joc, e una interesantă. Pentru cei care văd un egal cu goluri și vor să riște pe un pariu de neuitat, cota de 47 pentru un ”X pauză/X final și peste 2,5 goluri” pare pariul perfect.

Nigeria – Islanda: se descurcă islandezii ca favoriți?

www.betarena.ro

Partida dintre Nigeria și Islanda nu e nici pe departe un cap de afiș al acestui Mondial, dar se poate dovedi una decisivă într-o grupă extrem de echilibrată. Pentru Nigeria un nou eșec ar fi sinonim cu o nouă eliminare prematură din grupe la un turneu final. Dar opt din ultimele nouă partide ale africanilor cu selecționerul german Gernot Rohr pe bancă au totalizat sub 2,5 goluri marcate în joc, astfel că e de așteptat un nou joc în care riscurile asumate să fie minime.

Ori de aici încep problemele pentru Islanda. Naționala nordică s-a descurcat excelent ca outsider până acum la Euro 2016 și la CM 2018. Însă cum se va așeza în teren în condițiile în care e de așteptat ca Nigeria să nu se arunce în atac? O primă victorie a islandezilor în istorie la Cupa Mondială are o cotă de 2,70 la BetArena, dar și mai interesantă pare opțiunea pentru victorie islandeză și sub 2,5 goluri, la o cotă de 4,50! Pentru cei mai conservatori, o șansă dublă, egal și Islanda, plus sub 2,5 goluri e cotată de BetArena la 2,05.