Life

Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și actualul ei iubit. O despart ani buni de Horațiu Nicolau

Lidia Buble și Horațiu Nicolau sunt împreună de ceva timp. Iar relația celor doi pare că merge ca pe roate în ciuda diferenței de vârstă.
20.04.2023 | 07:34
Ce diferenta de varsta este intre Lidia Buble si actualul ei iubit O despart ani buni de Horatiu Nicolau
Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și Horațiu Nicolau. Sursă foto: Instagram, Profit / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Horațiu Nicolau sunt unul dintre cele mai interesante cupluri din lumea mondenă. Nu puțini sunt cei care îi admiră pe cei doi de la distanță. Sunt însă și internauți critici când vine vorba de diferența de vârstă dintre ambii parteneri.

Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și Horațiu Nicolau

Lidia Buble a traversat o perioadă tumultoasă după despărțirea de Răzvan Simion. Artista a mai avut o relație cu un faimos actor cubanez, iar mai apoi a rămas singură. Ulterior însă, norocul avea să îi surdă din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble l-a cunoscut pe Horațiu Nicolau și s-ar părea că cei doi se potrivesc perfect. Au o relație frumoasă, care evoluează, iar diferența de vârstă nu a contat deloc pentru cei doi. Ambii se afișează în public fără niciun fel de reținere.

Și totuși ce diferență de vârstă există între Lidia Buble și Horațiu Nicolau? Aproape 30 de ani. Atât îi despart pe cei doi iubiți. Iar deși niciunul dintre ei nu a vorbit până acum despre această relație, cei doi petrec destul de mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

El este un afacerist de mare succes, în vârstă aproape 60 de ani, iar ea o artistă apreciată de publicul larg, de 29 de ani. Ambii parteneri au decis să se și mute împreună recent și nu sunt deloc reținuți când vine vorba de afișarea în public.

Amintim și că recent, cei doi au fost surprinși împreună în timp ce mergeau la un restaurant. Și păreau extrem de apropiați. Afaceristul în vârstă de aproape 60 de ani i-a deschis ușa mașinii artistei.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Horațiu Nicolau

Mai mult de atât, cei doi s-au sărutat pasional și nu au au avut niciun fel de reținere. Printre altele, Lidia Buble postează constant diferite imagini din viața privată, fie cu un mic dejun la pat, fie cu mici cadouri. Și evident fanii consideră că iubitul ei este cel care o răsfață.

Cu ce se ocupă însă Horațiu Nicolau? Numele său a ajuns în atenția publicului în momentul în care acesta a decis să vândă postul Telesport. El era directorul general al trustului de presă Realitatea în 2008, iar printre altele, în prezent mai are și alte afaceri în derulare.

ADVERTISEMENT

Iubitul Lidiei Buble deține aplicația Twelp, care le oferă șoferilor asistență în momentul în care întâmpină probleme. De asemenea, la capitolul finanțe, afaceristul nu are de ce să se plângă. Conform informațiilor disponibile în presă, el deține un apartament la Monte Carlo. Mai mult de atât, el are și alte numeroase proprietăți în București.

ADVERTISEMENT
Tags: