Life

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună. Unde au petrecut cei doi

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au avut parte de o nouă întâlnire, după ce au fost observați prima oară împreună la finalul anului trecut. Formează cei doi un cuplu?
29.03.2022 | 09:24
Lidia Buble si Horatiu Nicolau surprinsi din nou impreuna Unde au petrecut cei doi
Lidia Buble și Horațiu Nicolau, o nouă întâlnire amoroasă. Cântăreața nu a confirmat relația. Sursa foto: Instagram / profit. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața originară din Deva și omul de afaceri au fost surprinși din nou împreună. Cei doi au petrecut ore bune unul lângă celălalt într-o locație din Capitală, dovadă că lucrurile încep să se contureze spre o relație de dragoste.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, o nouă întâlnire amoroasă. Cântăreața nu a confirmat relația

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au luat masa împreună zilele trecute. Potrivit mediaflux.ro, frumoasa șatenă și fostul patron Telesport au fost observați la un restaurant de lux din Floreasca, unde au petrecute ore bune.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion și cunoscutul afacerist au avut parte de o nouă întâlnire amoroasă, chiar dacă cântăreața nu a confirmat relația și nu a oferit niciun fel de detaliu despre legătura din prezent.

Artista și omul de afaceri par destul de relaxați împreună, în ciuda faptului că inițial șatena este contrariată de faptul că paparazzii au aflat despre momentul întâlnirii. Cei doi pleacă ulterior pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Doar că lucrurile nu se opresc aici. Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși mai târziu intrând împreună în garajul unui imobil, dovadă că povestea lor de dragoste a trecut de etapa inițială și este una serioasă.

Lidia Buble, discretă în relația cu Horațiu Nicolau

Cu toate acestea vedeta nu a dat cărțile pe față despre actuala poveste de dragoste, cu omul de afaceri care este mai mare decât ea cu 30 de ani. Discretă și atentă să nu fie observată, șatena nu are nici poze cu Horațiu Nicolau.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil fosta iubită a lui Răzvan Simion vrea să păstreze lucrurile pentru sine și nu mai vorbește despre poveștile de dragoste prin care trece. În trecut, artista s-a iubit cu prezentatorul de la Neatza de care s-a despărțit după 5 ani de relație.

Ulterior, Lidia Buble a format un cuplu cu actorul cubanez, Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani. Totodată, s-a mai vehiculat că celebra cântăreață a format un cuplu și cu Cobra Tate sau Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe.

ADVERTISEMENT
Tags: