Life

Ce diferență uriașă de vârstă există, de fapt, între Elena Udrea și soţul ei. Adrian Alexandrov este mult mai mic

Ce diferență uriașă de vârstă există între Elena Udrea și soţul ei. Adrian Alexandrov este mai mic decât partenera lui de viață.
10.08.2023 | 13:39
Ce diferenta uriasa de varsta exista de fapt intre Elena Udrea si sotul ei Adrian Alexandrov este mult mai mic
Ce diferență de vârstă există între Elena Udrea și soţul ei. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce diferență uriașă de vârstă există, de fapt, între Elena Udrea și soţul ei. Adrian Alexandrov este cel mai tânăr din relație!

Ce diferență de vârstă există între Elena Udrea și soţul ei

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de circa șapte ani și au împreună o fetiță. Cei doi se înțeleg foarte bine în ciuda diferenței de vârstă existente între ei.

ADVERTISEMENT

Între Elena Udrea și Adrian Alexandrov este o diferență de vârstă de 13 ani. Fosta politiciană are 49 de ani, în timp ce iubitul ei are 36.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, la o sală de fitness. Se știau din priviri, iar Adrian Alexandrov a făcut primul pas pentru a o cuceri pe vedetă.

ADVERTISEMENT

El a invitat-o la o cafea și au realizat că o au compatibilitate foarte bună. Ulterior au devenit iubiți și părinții unei fetițe pe nume Eva Maria.

Referitor la diferența de vârstă mare dintre ei, Adrian Alexandrov spunea că privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită. El o consideră pe Elena Udrea o femeie cu multă experiență de viață și drept urmare are ce să învețe de la ea.

ADVERTISEMENT

„Eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, a spus Adrian Alexandrov.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu au făcut cununia religioasă

Deși nu au recunoscut acest lucru public, Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-ar fi căsătorit în mare secret în 2019. La botezul fiicei lor, cei doi au fost văzuți purtând verighete.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea spunea că nu au găsit niciodată momentul pentru a face cununia, deși voia la doar trei luni după ce l-a cunoscut pe Adrian Alexandrov să se căsătorească.

”Am tot încercat să facem lucrul acesta și nu s-a putut. Din experiența mea de viață mi-am dat seama că o relație are șanse mult mai mari să reușească frumos  dacă o oficializezi la scurt timp după ce îl cunoști. (…)

Noi am încercat după vreo trei luni după ce ne-am cunoscut să stabilim cununia dar, ba nu erau locuri, ba era ocupat, ba nu am avut nași”, a spus aceasta, la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: