Sporturi

Ce echipament va avea Simona Halep la Turneul Campioanelor 2018

07.10.2018 | 14:00
Ce echipament va avea Simona Halep la Turneul Campioanelor 2018

Ce echipament va avea Simona Halep la Turneul Campioanelor 2018. Cei de la Nike au anunţat ce echipament va purta liderul mondial la Singapore. Simona Halep, prima jucatoare calificata la Singapore, va purta un echipament pe măsură la ultimul turneu al anului: un echipament format din două bucăţi, o bluziţă cărămizie şi o rochiţă de aceeaşi culoare, însă cu model.

După un sezon în care au fost la înălţime pe partea de echipamente sportive, însă la un nivel destul de scăzut prin prisma rezultatelor de la turneele de Grand Slam, din WTA doar Simona Halep cucerind un titlu major în echipament Nike, celelalte trei fiind câştigate de reprezentate ale Adidas (Wozniacki, Kerber, Osaka), Nike şi-a propus să termine anul în forţă şi să-şi îmbrace starurile în echipamente unice, electrizante, croite special pentru a atrage toate privirile la evenimentele speciale organizate la final de an competiţional. Când joacă Simona Halep la Singapore! Programul complet de la Turneul Campioanelor.

Ce echipament va purta Simona Halep la Singapore

Denumită “Colecţia de sărbătoare 2018”, deoarece se apropie cu paşi repezi sărbătorile de final de an, dar şi din cadrul calendarul competiţional: Turneul Campioanelor la Singapore (21-28 octombrie), Turneul Campionilor la Londra (11-18 noiembrie), este surpriza din partea Nike. “Mă duc sigur la Turneul Campioanelor. Cea mai importantă e sănătatea, dar nu se pune problema de operaţie. Am luat o săptămână de pauză şi apoi mă voi concentra pentru Singapore. Vreau să merg acolo şi să câştig meciuri”, a spus Simona.

Liderul mondial, Simona Halep, care deşi a descoperit că are hernie de disc, a confirmat că va evolua la Turneul Campioanelor, bifând astfel a cincea sa prezenţă la această competiţie, va evolua în noile linii create de Nike: “Pure Winter Top”, iar primele imagini au aparut deja pe internet. Aceeaşi ţinută o va purta şi Elina Svitolina dacă se va califica la turneul final. Cei de la Nike au organizat o şedinţă foto cu românca din fruntea clasamentului mondial în noile echipamente ale marelui sponsor tehnic american chiar în oraşul ei natal, la cazinoul din Constanţa.

Ce echipament va avea Simona Halep la Turneul Campioanelor 2018
Tags: