News

Ce face Irina Tănase după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie. Unde lucrează acum

16.08.2019 | 12:08
Ce face Irina Tănase după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie

S-a aflat ce face Irina Tănase după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie! Viitoarea soție a lui Liviu Dragnea a fost nevoită să-și găsească o ocupație, cât timp iubitul ei își ispășește pedeapsa de trei ani și jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman!

Ce face Irina Tănase după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de nimeni altul decât Liviu Dragnea.

Cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, deși Liviu Dragnea era căsătorit cu Bombonica Dragnea, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a stat în primul rând, alături de cele mai puternice femei din PSD, cum ar fi premierul Viorica Dăncilă, europarlamentarul Rovana Plumb și primarul General al Capitalei, Gabriel Firea.

Ce face Irina Tănase după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie
Ce face Irina Tănase după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie

Irina Tănase mediază ”orice tip de dispută”

De curând, Irina Tănase a luat o decizie importantă. A absolvit în 2019 un curs de mediator, a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie, așa că nu a statmult pe gânduri și şi-a deschis un birou de mediator, potrivit wowbiz.ro.

La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de dispută”, iar la limbi străine a trecut „engleza şi spaniola”. Profesia de mediator este o profesie liberală, cu tentă juridică. Mediatorii își pot desfășura activitatea în cadrul unei societăți civile profesionale, al unui birou în care pot funcționa unul sau mai mulți mediatori.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri