Fotbal intern

Ce i-a spus Benzar lui Gigi Becali după ce a plecat de la FCSB! „M-a impresionat”

26.06.2019 | 09:25
Ce ia spus Benzar lui Gigi Becali dupa ce a plecat de la FCSB Ma impresionat

Gigi Becali l-a vândut pe Romario Benzar la Lecce, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, și a rămas fără fundaș dreapta la FCSB! Latifundiarul din Pipera spune că a fost sunat de jucător care i-a spus că îi mulțumește pentru că a fost de acord cu transferul. Două milioane de euro au plătit italienii pentru fotbalistul de 27 de ani. Cu toate acestea, patronul roș albaștrilor spune că nu este mulțumit de rețeta financiară.

Ce i-a spus Benzar lui Gigi Becali după ce a plecat de la FCSB!

„Da, l-am dat pe Benzar cu 2 milioane. Nu e un transfer bun. Eu vreau să câștig campionatul și să joc în cupele europene. Nu mai găsesc fundaș dreapta ca el. Dar m-a rugat impresarul să-l las să plece. Mi-a zis că e vorba de viața jucătorului. De o lună se roagă de mine. Eu nu am vrut, dar până la urmă am acceptat”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport atunci când a fost întrebat de transferul lui Benzar.

Becali a acceptat să dezvăluie și ampănunte din discuția pe care a avut-o cu Benzar. „M-a sunat azi Benzar și m-a impresionat. Mi-a zis «Nea Gigi, îți voi mulțumi toată viața după ce ai făcut pentru mine». M-a impresionat. I-am zis nu mai fuma și vei ajunge la un club mai mare”, a mai spus Gigi Becali.

Ce i-a spus Benzar lui Gigi Becali după ce a plecat de la FCSB! Finantatorul FC Steaua Bucuresti, George Becali, sustine o conferinta de presa, in Bucuresti, vineri, 23 octombrie 2015.
Gigi Becali ar fi vrut mai mulți bani pe Romario Benzar. Sursa foto – hepta

Benzar, rol important în angrenajul FCSB

De remarcat că Romario Benzar a fost unul dintre oamenii de bază ai roş albaştrilor în ultimele două sezoane. Mai mult de atât, în stagiunea recent încheiată fundaşul dreapta a evoluat în 36 de meciuri. De 31 de ori a intrat pe teren în Liga 1 și de alte 5 ori în preliminariile Europa League. Între timp, Benzar a ajuns și titular în echipa națională.

Dacă la capitolul plecări lucrurile sunt clare, Gigi Becali s-a mișcat și el pe piața transferurilor. Răzvan Oaidă, Claudiu Belu Iordache și Darius Olaru sunt jucătorii pe care i-a acontat patronul roș albaștrilor până acum în această fereastră de transferuri.